Werken bij von
Gahlen

Welkom bij Von Gahlen! Wil je altijd het beste uit jezelf halen en is kwaliteit leveren een belangrijke motivator voor jou? Dan hebben we een match. We bieden kwaliteit in state-of-the-art en betrouwbare oplossingen voor de nucleaire geneeskunde, kwaliteit in werken met de modernste apparatuur en kwaliteit in de samenwerking met ervaren professionals. Op deze pagina vind je meer over werken bij Von Gahlen. 

onze vacatures

Dit zijn onze huidige vacatures. Zie je geen aansprekende vacature, maar wil je toch bijdragen aan de producties en oplossingen van Von Gahlen, stuur dan een open sollicitatie naar werken@vongahlen.com.

Manager Bedrijfsbureau

Manager Bedrijfsbureau

Ben jij op zoek naar een dynamische en groeiende technische (projecten)organisatie waarin jij verantwoordelijk bent voor een efficiënte operatie? Voor ons bedrijfsbureau (inkoop, werkvoorbereiding, logistiek) zijn wij op zoek naar een manager die hier een professionalisering in weet te maken.

Lead Engineer Service

Lead Engineer Service

Kun jij goed de klantvraag in kaart brengen en vertalen naar acties in de organisatie? Houd je daarbij het overzicht en ben je mondeling en schriftelijk communicatief zeer vaardig? Heb je een aantal jaren werkervaring en ben je toe aan een volgende stap? Heb jij minimaal hbo werk- en denkniveau richting technische bedrijfskunde, mechatronica of werktuigbouwkunde? Ben jij bereid steeds keuzes te maken in het belang van de klant en je werkgever?

Monteur Mechatronica

Monteur Mechatronica

Wil jij verantwoordelijkheid voelen voor producten die in de wereld van medisch onderzoek en behandeling het verschil maken voor mensen? Ben jij er klaar voor om jouw passie voor techniek te delen met een hechte groep monteurs met wie je samen de wereld gaat ontdekken? In verband met uitbreiding van ons team zijn wij doorlopend op zoek naar monteurs!

Sollicitatieprocedure

1. Solliciteren

Neem contact met ons op via de Whatsapp knop of ons contactformulier.

2. Bericht

Binnen 1 week ontvang je een terugkoppeling van ons.

3. 1e gesprek

Yes, een match! We maken graag kennis met je.

4. 2e gesprek

Tevreden? Mooi, wij ook! We nodigen je graag uit voor een 2e gesprek.

5. Meeloopdag

Optioneel kan je een dagdeel meelopen om de werksfeer bij Von Gahlen te proeven.

6. Contract tekenen

Na ons aanbod nodigen wij jou uit om het contract samen te ondertekenen.

7. 1e werkdag

Gefeliciteerd! Je eerste werkdag bij Von Gahlen. Heel veel plezier en welkom bij ons team.

Totale doorlooptijd: 3 tot 4 weken

Global careers

Are you looking for a career outside of the Netherlands? You are almost at the right place. Go to Careers at Von Gahlen and take a look at our vacancies.

To Careers at Von Gahlen
Wie is Von Gahlen

wie is Von Gahlen

Von Gahlen is een middelgroot, groeiend familiebedrijf, dat zich kenmerkt door een informele sfeer. Klein genoeg voor korte lijnen en veel invloed, groot genoeg voor een wereldwijde markt. Wij hebben al 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van mooie en complexe hightech producten die gebruikt worden bij onderzoek, productie en vervoer van nucleaire geneesmiddelen. Een boeiende markt die continu in beweging is.

Veel producten worden klantspecifiek ontworpen en geproduceerd. Hierbij zijn hoge veiligheids- en kwaliteitsnormen van toepassing. Ons motto is dan ook: Von Gahlen For Sure! In 2020 hebben wij de Koning Willem 1 prijs ontvangen voor het MKB.  De organisatie Von Gahlen bestaat uit meerdere werkmaatschappijen met vestigingen in Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten. Op onze hoofdvestiging in Zevenaar vindt het ontwerp, de productie en assemblage van onze producten plaats. Binnen de totale holding zijn ongeveer 100 medewerkers werkzaam.

Wat doet Von Gahlen

Von Gahlen ontwikkelt, produceert, installeert en onderhoudt complete productiefaciliteiten en aanverwante producten voor producenten van radioactieve geneesmiddelen. Deze producenten zijn voornamelijk academische ziekenhuizen over de hele wereld. Hier worden medische isotopen gemaakt voor de diagnostiek en behandeling van ziekten zoals kanker. De oplossingen die wij voor onze klanten ontwikkelen zorgen ervoor dat mensen beschermd kunnen werken tijdens de productie en het vervoer van medische isotopen. Hierdoor kunnen zij op een veilige manier bijdragen aan de genezing van mensen. Alle collega's bij Von Gahlen dragen daarom bij aan een gezondere wereld.

Meer lezen over Von Gahlen? Klik dan op onderstaande link (Engelstalig). 

This is Von Gahlen
Wat doet Von Gahlen

KONINGIN MÁXIMA BEZOEKT VON GAHLEN

In mei 2022 werden wij vereerd met een bezoek van Hare Majesteit Koningin Máxima. Het werkbezoek was onderdeel van de Koning Willem I Prijs, een prestigieuze ondernemersprijs die wij in 2020 wonnen. Het winnen van deze prijs zien wij als een fantastische waardering voor onze prestaties in de wereld van de nucleaire geneeskunde. Een prijs die wij nooit hadden behaald zonder de inzet van al onze gemotiveerde collega’s. Daar zijn we enorm trots op!

Ons team

We hebben een zeer betrokken en gemotiveerd team. De disciplines binnen Von Gahlen variëren, maar iedereen is bereid om elkaar te helpen. Samen leggen we de lat hoog, elke dag weer. We delen onze belangrijkste kernwaarden zoals klantgerichtheid, betrouwbaarheid, innovatiekracht en jarenlange ervaring. Iedereen draagt hieraan bij vanuit zijn of haar eigen rol, kennis en expertise. Deze mentaliteit stelt ons in staat om als bedrijf elke dag te groeien.  

Bij Von Gahlen, ga je:

  • Bijdragen aan de ontwikkeling en productie van topkwaliteit producten voor onderzoek en behandeling van patiënten binnen de nucleaire geneeskunde.
  • Werken met de modernste apparatuur.
  • Samenwerken met professionals in een familiebedrijf.
  • Succesvolle projecten gezamenlijk vieren.
  • Genieten van een carrière op maat.

Sluit je aan voor jouw carrière in 'lead shielding'

Als je besluit om bij en met ons te werken, kijken we naar jouw specifieke wensen. Afhankelijk van drijfveren en toekomstplannen ondersteunen we jou met passende trainingen en opleidingen. Eigen initiatief waarderen we zeer, maar daarnaast helpen wij jou ook zeker verder binnen onze nichemarkt. 

stage of afstuderen

Von Gahlen is een gecertificeerd opleidingsbedrijf. We bieden studenten de gelegenheid om een stage- of afstudeerproject bij ons te volgen. Sterker nog, als jouw traject bij ons succesvol verloopt dan kijken we graag hoe we jou aan boord kunnen houden. Als stagiair of afstudeerder kun je bij ons zowel op de productievloer als op kantoor een interessante rol vervullen. Ben je op zoek naar een stage- of afstudeerproject bijvoorbeeld in productie, engineering of HRM? Stuur dan een e-mail naar  careers@vongahlen.com.