Werken bij von
Gahlen

Welkom bij Von Gahlen! Wil je altijd het beste uit jezelf halen en is kwaliteit leveren een belangrijke motivator voor jou? Dan hebben we een match. We bieden kwaliteit in state-of-the-art en betrouwbare oplossingen voor de nucleaire geneeskunde, kwaliteit in werken met de modernste apparatuur en kwaliteit in de samenwerking met ervaren professionals. Op deze pagina vind je meer over werken bij Von Gahlen. 

onze vacatures

Dit zijn onze huidige vacatures. Zie je geen aansprekende vacature, maar wil je toch bijdragen aan de producties en oplossingen van Von Gahlen, stuur dan een open sollicitatie naar werken@vongahlen.com.

CAD/CAM PROGRAMMEUR/CNC FREZER

CAD/​CAM PROGRAMMEUR/​CNC FREZER

Ben jij een ervaren CAD/CAM Programmeur/CNC Frezer met veel kennis en inzicht rondom techniek? Dan komen wij graag met jou in contact!

Automation Engineer

Automation Engineer

Zoek jij een baan met diverse internationale projecten in de medische machinebouw? En werk je graag met verschillende hard- en software? Dan is deze functie iets voor jou!

Area Sales Manager

Area Sales Manager

Weet jij klanten te binden? Dan ben jij misschien wel de enthousiaste professional die wij zoeken!

Stage- en afstudeeropdrachten

Dit zijn onze huidige stage- en afstudeeropdrachten. Zie je niets passends, maar wil je toch bijdragen aan de producties en oplossingen van Von Gahlen, neem dan contact op met Yanick van Dijk, Innovatiehub Manager, telefoon: 06 459 443 80 of per email y.vandijk@innovatiehub-al.nl.

(Afstudeer)stage Werktuigbouwkunde hbo

(Afstudeer)stage Werktuigbouwkunde hbo

Ben jij een student Werktuigbouwkunde op zoek naar een stage of afstudeeropdracht? Dan is deze kans voor jou! Op onze R&D/Engineeringsafdeling zoeken we een (afstudeer)stagiair(e) die kan helpen met het transporteerbaar maken van loodgevulde staalconstructies. Een boeiend project waarbij je afwegingen maakt, constructies doorrekent en risico's beoordeelt. Ben jij proactief, breed geïnteresseerd en een echte teamspeler? Word stagiair(e) bij ons en begin je stage in september 2024!

Stage Mechatronica

Stage Mechatronica

Op zoek naar een Mechatronica stage waarbij je jouw technische kennis kunt inzetten? Dan is dit jouw kans! Bij ons op de R&D/Engineeringsafdeling werken we aan het ontwerpen van een afgeschermd camerasysteem voor procescontrole in de nucleaire geneeskunde. Jij kunt een belangrijke rol spelen in het bedenken, ontwerpen en implementeren van dit systeem. Ben jij proactief, vindingrijk en een teamspeler? Start dan jouw avontuur bij ons in september 2024!

Sollicitatieprocedure

1. Solliciteren

Neem contact met ons op via de Whatsapp knop of ons contactformulier.

2. Bericht

Binnen 1 week ontvang je een terugkoppeling van ons.

3. 1e gesprek

Yes, een match! We maken graag kennis met je.

4. 2e gesprek

Tevreden? Mooi, wij ook! We nodigen je graag uit voor een 2e gesprek.

5. Meeloopdag

Optioneel kan je een dagdeel meelopen om de werksfeer bij Von Gahlen te proeven.

6. Contract tekenen

Na ons aanbod nodigen wij jou uit om het contract samen te ondertekenen.

7. 1e werkdag

Gefeliciteerd! Je eerste werkdag bij Von Gahlen. Heel veel plezier en welkom bij ons team.

Totale doorlooptijd: 3 tot 4 weken

Global careers

Are you looking for a career outside of the Netherlands? You are almost at the right place. Go to Careers at Von Gahlen and take a look at our vacancies.

To Careers at Von Gahlen
Wie is Von Gahlen

wie is Von Gahlen

Von Gahlen is een middelgroot, groeiend familiebedrijf, dat zich kenmerkt door een informele sfeer. Klein genoeg voor korte lijnen en veel invloed, groot genoeg voor een wereldwijde markt. Wij hebben al 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van mooie en complexe hightech producten die gebruikt worden bij onderzoek, productie en vervoer van nucleaire geneesmiddelen. Een boeiende markt die continu in beweging is.

Veel producten worden klantspecifiek ontworpen en geproduceerd. Hierbij zijn hoge veiligheids- en kwaliteitsnormen van toepassing. Ons motto is dan ook: Von Gahlen For Sure! In 2020 hebben wij de Koning Willem 1 prijs gewonnen voor het MKB.  De organisatie Von Gahlen bestaat uit meerdere werkmaatschappijen met vestigingen in Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten. Op onze hoofdvestiging in Zevenaar vindt het ontwerp, de productie en assemblage van onze producten plaats. Binnen de totale holding zijn ongeveer 100 medewerkers werkzaam.

Wat doet Von Gahlen

Von Gahlen ontwikkelt, produceert, installeert en onderhoudt complete productiefaciliteiten en aanverwante producten voor producenten van radioactieve geneesmiddelen. Deze producenten zijn voornamelijk academische ziekenhuizen over de hele wereld. Hier worden medische isotopen gemaakt voor de diagnostiek en behandeling van ziekten zoals kanker. De oplossingen die wij voor onze klanten ontwikkelen zorgen ervoor dat mensen beschermd kunnen werken tijdens de productie en het vervoer van medische isotopen. Hierdoor kunnen zij op een veilige manier bijdragen aan de genezing van mensen. Alle collega's bij Von Gahlen dragen daarom bij aan een gezondere wereld.

Meer lezen over Von Gahlen? Klik dan op onderstaande link (Engelstalig). 

This is Von Gahlen
Wat doet Von Gahlen

KONINGIN MÁXIMA BEZOEKT VON GAHLEN

In mei 2022 werden wij vereerd met een bezoek van Hare Majesteit Koningin Máxima. Het werkbezoek was onderdeel van de Koning Willem I Prijs, een prestigieuze ondernemersprijs die wij in 2020 wonnen. Het winnen van deze prijs zien wij als een fantastische waardering voor onze prestaties in de wereld van de nucleaire geneeskunde. Een prijs die wij nooit hadden behaald zonder de inzet van al onze gemotiveerde collega’s. Daar zijn we enorm trots op!

Ons team

We hebben een zeer betrokken en gemotiveerd team. De disciplines binnen Von Gahlen variëren, maar iedereen is bereid om elkaar te helpen. Samen leggen we de lat hoog, elke dag weer. We delen onze belangrijkste kernwaarden zoals klantgerichtheid, betrouwbaarheid, innovatiekracht en jarenlange ervaring. Iedereen draagt hieraan bij vanuit zijn of haar eigen rol, kennis en expertise. Deze mentaliteit stelt ons in staat om als bedrijf elke dag te groeien.  

Bij Von Gahlen, ga je:

  • Bijdragen aan de ontwikkeling en productie van topkwaliteit producten voor onderzoek en behandeling van patiënten binnen de nucleaire geneeskunde.
  • Werken met de modernste apparatuur.
  • Samenwerken met professionals in een familiebedrijf.
  • Succesvolle projecten gezamenlijk vieren.
  • Genieten van een carrière op maat.

Sluit je aan voor jouw carrière in 'lead shielding'

Als je besluit om bij en met ons te werken, kijken we naar jouw specifieke wensen. Afhankelijk van drijfveren en toekomstplannen ondersteunen we jou met passende trainingen en opleidingen. Eigen initiatief waarderen we zeer, maar daarnaast helpen wij jou ook zeker verder binnen onze nichemarkt. 

stage of afstuderen

Von Gahlen is een gecertificeerd opleidingsbedrijf. We bieden studenten de gelegenheid om een stage- of afstudeerproject bij ons te volgen. Sterker nog, als jouw traject bij ons succesvol verloopt dan kijken we graag hoe we jou aan boord kunnen houden. Als stagiair of afstudeerder kun je bij ons zowel op de productievloer als op kantoor een interessante rol vervullen. Ben je op zoek naar een stage- of afstudeerproject bijvoorbeeld in productie, engineering of HRM? Stuur dan een e-mail naar  careers@vongahlen.com.