Vacatures bij von
Gahlen

For sure, we kunnen je alles vertellen wat je moet weten. Kijk achter de schermen, zie wat we bieden en profiteer van een geweldige carrièremogelijkheid in een fantastische sector.

Afstudeeropdracht (online) learning & development

Afstudeeropdracht (online) learning & development

Als afstudeerder ben je verantwoordelijk voor het beheer, de invulling en ontwikkeling van ons e-learningplatform. Daarnaast werk je aan de integratie van het platform binnen onze organisatie.

Projectmanager

Projectmanager

Als Projectmanager binnen onze organisatie ben je betrokken bij de productontwikkeling: van idee tot een operationeel product, in lijn met de business doelstellingen van de klant. Je hebt een directe samenwerking met klant en partners.

Sales Engineer

Sales Engineer

Als Sales Engineer bij Von Gahlen ben je een gepassioneerd ambassadeur van onze producten. Je zult immers onze klanten moeten helpen om de juiste producten te kiezen.

Tactisch Inkoper

Tactisch Inkoper

Als Tactisch Inkoper selecteer je de juiste leveranciers en zorg je ervoor dat de inkoopdelen tijdig beschikbaar zijn. Ben jij de inkoper die ervoor zorgt dat de inkoopdelen van kleine tot grote bedragen voor onze projecten op tijd, kostenbewust en kwalitatief goed worden ingekocht? Lees dan snel verder!

Mechanical Engineer

Mechanical Engineer

Als Mechanical Engineer bij Von Gahlen ontwerp je innovatieve technische oplossingen. Deze werk je uit in een gedetailleerd 3D tekeningenpakket. Doordat je werkt aan klantspecifieke oplossingen, zal geen ontwerp hetzelfde zijn. Dit staat garant voor afwisselende dagen en natuurlijk uitdaging.

Elektrotechnisch Monteur

Elektrotechnisch Monteur

Heb je net als al onze monteurs een passie voor techniek? Als Elektrotechnisch Monteur werk je namelijk nauw samen met de andere monteurs en de afdelingen engineering en bedrijfsbureau.

Monteur Mechatronica

Monteur Mechatronica

Wil jij verantwoordelijkheid voelen voor producten die in de wereld van medisch onderzoek en behandeling het verschil maken voor mensen? Ben jij er klaar voor om jouw passie voor techniek te delen met een hechte groep monteurs met wie je samen de wereld gaat ontdekken?