Vacatures bij von
Gahlen

For sure, we kunnen je alles vertellen wat je moet weten. Kijk achter de schermen, zie wat we bieden en profiteer van een geweldige carrièremogelijkheid in een fantastische sector.

CAD/CAM PROGRAMMEUR/CNC FREZER

CAD/​CAM PROGRAMMEUR/​CNC FREZER

Ben jij een ervaren CAD/CAM Programmeur/CNC Frezer met veel kennis en inzicht rondom techniek? Dan komen wij graag met jou in contact!

Automation Engineer

Automation Engineer

Zoek jij een baan met diverse internationale projecten in de medische machinebouw? En werk je graag met verschillende hard- en software? Dan is deze functie iets voor jou!

Afstudeeropdracht HR-gesprekscyclus

Afstudeeropdracht HR-gesprekscyclus

Het afgelopen halfjaar heeft een student een nieuwe HR-gesprekscyclus voor ons bedacht. Wij zijn nu op zoek naar een HR afstudeer stagiair(e) die de implementatie en verdere ontwikkeling van de cyclus oppakt. Denk aan de volgende onderwerpen:

Area Sales Manager

Area Sales Manager

Weet jij klanten te binden? Dan ben jij misschien wel de enthousiaste professional die wij zoeken!

Cost Engineer

Cost Engineer

In verband met uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Cost Engineer! Als Cost Engineer zorg jij ervoor dat de calculaties van diverse producten uit ons productportfolio goed uitgewerkt zijn. Hiermee zorg jij ervoor dat producten die gebruikt worden voor (het transport van) nucleaire geneesmiddelen op een juiste manier gecalculeerd worden.

(Afstudeer)stage Werktuigbouwkunde hbo

(Afstudeer)stage Werktuigbouwkunde hbo

Ben jij een student Werktuigbouwkunde op zoek naar een stage of afstudeeropdracht? Dan is deze kans voor jou! Op onze R&D/Engineeringsafdeling zoeken we een (afstudeer)stagiair(e) die kan helpen met het transporteerbaar maken van loodgevulde staalconstructies. Een boeiend project waarbij je afwegingen maakt, constructies doorrekent en risico's beoordeelt. Ben jij proactief, breed geïnteresseerd en een echte teamspeler? Word stagiair(e) bij ons en begin je stage in september 2024!

Stage Mechatronica

Stage Mechatronica

Op zoek naar een Mechatronica stage waarbij je jouw technische kennis kunt inzetten? Dan is dit jouw kans! Bij ons op de R&D/Engineeringsafdeling werken we aan het ontwerpen van een afgeschermd camerasysteem voor procescontrole in de nucleaire geneeskunde. Jij kunt een belangrijke rol spelen in het bedenken, ontwerpen en implementeren van dit systeem. Ben jij proactief, vindingrijk en een teamspeler? Start dan jouw avontuur bij ons in september 2024!

Sales Engineer

Sales Engineer

In verband met uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Sales Engineer! Als Sales Engineer bij Von Gahlen ben je een gepassioneerd ambassadeur van onze producten. Je zult immers onze klanten moeten helpen om de juiste producten te kiezen.

HR Assistant

HR Assistant

Ben jij dienstverlenend ingesteld, werk je nauwkeurig en vind je het leuk om mee te werken aan verdere professionalisering van HR? Dan komen wij graag in contact met jou!

Mechanical Engineer

Mechanical Engineer

In verband met verdere uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Mechanical Engineer! Als Mechanical Engineer bij Von Gahlen ontwerp je innovatieve technische oplossingen. Deze werk je uit in een gedetailleerd 3D tekeningenpakket. Doordat je werkt aan klantspecifieke oplossingen, zal geen ontwerp hetzelfde zijn. Dit staat garant voor afwisselende dagen en natuurlijk uitdaging.

Conventioneel Draaier/Frezer-gereedschapsmaker

Conventioneel Draaier/​Frezer-gereedschapsmaker

Ben jij die techneut met kennis van metaalbewerking, met voorkeur voor conventionele draai-, frees- en boorwerkzaamheden en vind je het leuk om als gereedschapsmaker kleine montagewerkzaamheden van diverse onderdelen uit te voeren? Dan komen wij graag in contact met jou!

Financial Controller

Financial Controller

Ben jij als financial controller op zoek naar een nieuwe uitdaging vol groeikansen, vrijheid en – omdat het een nieuwe functie is – alle ruimte om de rol in te vullen zoals jij dat wilt? Von Gahlen is een prettig familiebedrijf met korte lijntjes. Je krijgt hier de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan structurele verbetering van de administratieve processen. Iets voor jou? Lees verder of solliciteer direct!

Lead Engineer

Lead Engineer

Heb jij de helikopterview om onze projecten technisch aan te sturen? In deze functie stuur jij een team engineers (werktuigbouwkundig, elektro, software) aan om klantspecifieke projecten op te leveren voor onze internationale klanten in de nucleaire geneeskunde.

Lead (Eerste) Monteur Mechatronica

Lead (Eerste) Monteur Mechatronica

Vind jij het leuk om onze monteurs sturing te geven bij het verrichten van mechatronische montagewerkzaamheden? Wil jij werken aan verschillende projecten voor klanten wereldwijd? In verband met de uitbreiding van ons team zijn wij doorlopend op zoek naar monteurs!

Hbo/wo startersfunctie

Hbo/​wo startersfunctie

Heb jij jouw hbo- of wo-opleiding afgerond? En ben jij op zoek naar een startersfunctie of een tijdelijke functie voor een tussenjaar? Binnen Von Gahlen hebben we diverse mogelijkheden voor starters op de arbeidsmarkt!

Service Engineer

Service Engineer

Heb jij passie voor techniek? Stel je de klant centraal en werk je graag internationaal? Bouw dan mee aan de toekomst van Von Gahlen in de rol als Service Engineer.

Neem contact op | Contact us

Bestand uploaden
Bestand uploaden

Open sollicitatie

Denk jij een goede aanvulling te zijn op ons team, maar is er op dit moment geen passende vacature? Von Gahlen groeit, dus wij staan altijd open voor enthousiaste kandidaten die zich in willen zetten voor onze bijzondere producties en oplossingen. Laat via onderstaande link weten waar jouw interesse ligt en wat jij voor ons zou kunnen betekenen. Wie weet kunnen we een mooie samenwerking realiseren.

Open sollicitatie