Vacatures bij von
Gahlen

For sure, we kunnen je alles vertellen wat je moet weten. Kijk achter de schermen, zie wat we bieden en profiteer van een geweldige carrièremogelijkheid in een fantastische sector.

Service Engineer

Service Engineer

Heb jij passie voor techniek? Stel je de klant centraal en werk je graag internationaal? Bouw dan mee aan de toekomst van Von Gahlen in de rol als Service Engineer.

Sales Development Manager

Sales Development Manager

Als Sales Development Manager bij Von Gahlen ga je, in een groeiende markt, op salesgebied zorgen voor meer sturing en focus. Samen met jouw salescollega’s en de directie vertaal je mondiale marktontwikkelingen in strategische doelen en verkoopplannen.

Process Manufacturing Engineer

Process Manufacturing Engineer

Als Process Manufacturing Engineer bij Von Gahlen zorg jij ervoor dat maatwerk producten op tijd bij de opdrachtgever geleverd worden. Hiervoor schakel je in het orderproces met de afdelingen Verkoop, Engineering, Inkoop en Productie.

Software Engineer

Software Engineer

Zoek je een baan waarin jij mag werken aan verschillende internationale projecten in de medische machinebouw? Wil jij graag werken met verschillende systemen en programmeertalen? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Software Engineer!

Procurement Manager

Procurement Manager

Als Procurement Manager bij Von Gahlen ben je verantwoordelijk voor alle strategische inkoopactiviteiten en voor het professionaliseren en optimaliseren van de inkoopafdeling. De gewenste inkoper is een gedreven persoon die het strategisch inkoopbeleid voor de komende 5 jaar gaat opstellen.

ZZP - Monteur Mechatronica

ZZP - Monteur Mechatronica

Wil jij als ZZP'er meewerken aan producten die het verschil maken in de wereld van de nucleaire geneeskunde? Ben jij klaar om jouw passie voor techniek te delen met een hechte groep monteurs?

Inside Sales Specialist

Inside Sales Specialist

Von Gahlen groeit! Daarom breiden we ons team uit met een Inside Sales Specialist. Als Inside Sales Specialist ben jij het commerciële aanspreekpunt van onze klanten. Jij haalt orders binnen en zorgt er vervolgens voor dat deze orders intern de juiste opvolging krijgen.

Afstudeeropdracht dashboard projectmanagement

Afstudeeropdracht dashboard projectmanagement

Als afstudeerder bij Von Gahlen krijg je de kans een dashboard te ontwikkelen waarmee onze projectmanagers hun projecten nog beter kunnen aansturen. Hiermee maak jij echt het verschil binnen onze organisatie.

Elektrotechnisch Monteur

Elektrotechnisch Monteur

Heb je net als al onze monteurs een passie voor techniek? Als Elektrotechnisch Monteur werk je namelijk nauw samen met de andere monteurs en de afdelingen engineering en bedrijfsbureau.

Monteur Mechatronica

Monteur Mechatronica

Wil jij verantwoordelijkheid voelen voor producten die in de wereld van medisch onderzoek en behandeling het verschil maken voor mensen? Ben jij er klaar voor om jouw passie voor techniek te delen met een hechte groep monteurs met wie je samen de wereld gaat ontdekken?

Shipping & Logistics Manager

Shipping & Logistics Manager

Als Shipping & Logistics Manager bij Von Gahlen in Zevenaar beheer je het gehele leverings- en verzendingsproces van maatwerkproducten. Je draagt eraan bij dat uitvoering en oplevering van projecten succesvol verlopen.

Projectmanager

Projectmanager

Als Projectmanager bij Von Gahlen ben je verantwoordelijk voor het leiden van meerdere projecten met als gemeenschappelijke deler het produceren en installeren van apparatuur voor internationale klanten in de nucleaire geneeskunde. Je draagt zorg voor het soepel laten verlopen van kwalitatief en technologisch hoogstaande projecten vanaf order tot en met oplevering bij de klant. Je rapporteert direct aan de directie van Von Gahlen.

Sales Engineer

Sales Engineer

Als Sales Engineer bij Von Gahlen ben je een gepassioneerd ambassadeur van onze producten. Je zult immers onze klanten moeten helpen om de juiste producten te kiezen.

Mechanical Engineer

Mechanical Engineer

Als Mechanical Engineer bij Von Gahlen ontwerp je innovatieve technische oplossingen. Deze werk je uit in een gedetailleerd 3D tekeningenpakket. Doordat je werkt aan klantspecifieke oplossingen, zal geen ontwerp hetzelfde zijn. Dit staat garant voor afwisselende dagen en natuurlijk uitdaging.

Open sollicitatie

Denk jij een goede aanvulling te zijn op ons team, maar is er op dit moment geen passende vacature? Von Gahlen groeit, dus wij staan altijd open voor enthousiaste kandidaten die zich in willen zetten voor onze bijzondere producties en oplossingen. Laat via onderstaande link weten waar jouw interesse ligt en wat jij voor ons zou kunnen betekenen. Wie weet kunnen we een mooie samenwerking realiseren.