Vacatures bij von
Gahlen

For sure, we kunnen je alles vertellen wat je moet weten. Kijk achter de schermen, zie wat we bieden en profiteer van een geweldige carrièremogelijkheid in een fantastische sector.

Field Service Engineer - Europe

Field Service Engineer - Europe

We, Von Gahlen International, with our global headquarters in the Netherlands are looking for a professional Field Service Engineer for the Europe region. Do we have your attention?

Manager Bedrijfsbureau

Manager Bedrijfsbureau

Ben jij op zoek naar een dynamische en groeiende technische (projecten)organisatie waarin jij verantwoordelijk bent voor een effici√ęnte operatie? Voor ons bedrijfsbureau (inkoop, werkvoorbereiding, logistiek) zijn wij op zoek naar een manager die hier een professionalisering in weet te maken.

Lead Engineer Service

Lead Engineer Service

Kun jij goed de klantvraag in kaart brengen en vertalen naar acties in de organisatie? Houd je daarbij het overzicht en ben je mondeling en schriftelijk communicatief zeer vaardig? Heb je een aantal jaren werkervaring en ben je toe aan een volgende stap? Heb jij minimaal hbo werk- en denkniveau richting technische bedrijfskunde, mechatronica of werktuigbouwkunde? Ben jij bereid steeds keuzes te maken in het belang van de klant en je werkgever?

Aankomend Monteur Mechatronica

Aankomend Monteur Mechatronica

Wil jij je met jouw passie voor techniek en sleutelen ontwikkelen tot de functie van Monteur Mechatronica? En wil jij met een hechte groep monteurs klantspecifieke installaties opbouwen in Zevenaar en bij onze klanten wereldwijd? Om ervoor te zorgen dat jij alle skills bezit om als Monteur Mechatronica aan de slag te kunnen, bieden wij je een opleiding Monteur Mechatronica niveau 3 aan!

Eerste Monteur Mechatronica

Eerste Monteur Mechatronica

Vind jij het leuk om onze monteurs sturing te geven bij het verrichten van mechatronische montagewerkzaamheden? Wil jij werken aan verschillende projecten voor klanten wereldwijd? In verband met de uitbreiding van ons team zijn wij doorlopend op zoek naar monteurs!

Hbo/wo startersfunctie

Hbo/​wo startersfunctie

Heb jij jouw hbo- of wo-opleiding afgerond? En ben jij op zoek naar een startersfunctie of een tijdelijke functie voor een tussenjaar? Binnen Von Gahlen hebben we diverse mogelijkheden voor starters op de arbeidsmarkt!

Service Engineer

Service Engineer

Heb jij passie voor techniek? Stel je de klant centraal en werk je graag internationaal? Bouw dan mee aan de toekomst van Von Gahlen in de rol als Service Engineer.

Monteur Mechatronica

Monteur Mechatronica

Wil jij verantwoordelijkheid voelen voor producten die in de wereld van medisch onderzoek en behandeling het verschil maken voor mensen? Ben jij er klaar voor om jouw passie voor techniek te delen met een hechte groep monteurs met wie je samen de wereld gaat ontdekken? In verband met uitbreiding van ons team zijn wij doorlopend op zoek naar monteurs!

Field Service Engineer - United States of America

Field Service Engineer - United States of America

We, Von Gahlen International, with our global headquarters in Europe are searching for an professional Field Service Engineer for the Americas.

Neem contact op | Contact us

Bestand uploaden
Bestand uploaden

Open sollicitatie

Denk jij een goede aanvulling te zijn op ons team, maar is er op dit moment geen passende vacature? Von Gahlen groeit, dus wij staan altijd open voor enthousiaste kandidaten die zich in willen zetten voor onze bijzondere producties en oplossingen. Laat via onderstaande link weten waar jouw interesse ligt en wat jij voor ons zou kunnen betekenen. Wie weet kunnen we een mooie samenwerking realiseren.

Open sollicitatie