Vacatures bij von
Gahlen

For sure, we kunnen u alles vertellen wat u moet weten. Kijk achter de schermen, zie wat we bieden en profiteer van een geweldige carrièremogelijkheid in een fantastische sector.

Manufacturing Engineer

Manufacturing Engineer

Word jij onze nieuwe Manufacturing Engineer? Als Manufacturing Engineer ben je de schakel in het orderproces tussen Engineering, Productie en Assembly en heb je direct invloed op de kwaliteit en levertijd van ons eindproduct.

Controller

Controller

Ben jij dé controller die (financiële) rapportages ontwikkelt en analyses maakt voor ons management? Ben jij een professional die inzichten kan geven onderbouwd met cijfers, ons adviseert en procesverbeteringen tot stand brengt?

Sales Engineer

Sales Engineer

Als Sales Engineer bij Von Gahlen ben je een gepassioneerd ambassadeur van onze producten. Je zult immers onze klanten moeten helpen om de juiste producten te kiezen.

Mechanical Engineer

Mechanical Engineer

Als Mechanical Engineer bij Von Gahlen ontwerp je innovatieve technische oplossingen. Deze werk je uit in een gedetailleerd 3D tekeningenpakket. Doordat je werkt aan klantspecifieke oplossingen, zal geen ontwerp hetzelfde zijn. Dit staat garant voor afwisselende dagen en natuurlijk uitdaging.

Projectmanager

Projectmanager

Als Projectmanager binnen onze organisatie ben je betrokken bij de productontwikkeling van idee tot een operationeel product in lijn met de business doelstellingen van de klant. Je hebt een directe samenwerking met klant en partners.

Elektrotechnisch Monteur

Elektrotechnisch Monteur

Heb je net als al onze monteurs een passie voor techniek? Als Elektrotechnisch Monteur werk je namelijk nauw samen met de andere monteurs en de afdelingen engineering en bedrijfsbureau.

Service Engineer

Service Engineer

Heb jij een passie voor techniek? En stel je de klant graag centraal? Bouw dan mee aan de toekomst van Von Gahlen in de rol van Service Engineer.

Monteur Mechatronica

Monteur Mechatronica

Wil jij verantwoordelijkheid voelen voor producten die in de wereld van medisch onderzoek en behandeling het verschil maken voor mensen? Ben jij er klaar voor om jouw passie voor techniek te delen met een hechte groep monteurs met wie je samen de wereld gaat ontdekken?