Vacatures bij von
Gahlen

For sure, we kunnen je alles vertellen wat je moet weten. Kijk achter de schermen, zie wat we bieden en profiteer van een geweldige carrièremogelijkheid in een fantastische sector.

Meewerkstage hbo Finance en Control

Meewerkstage hbo Finance en Control

Ben jij per februari/maart 2024 op zoek naar een meewerkstage op een Finance afdeling? Stop met zoeken, je hebt je stage gevonden! Op de Finance afdeling van Von Gahlen zijn we op zoek naar een nieuwe meewerkende Finance en Control stagiair(e).

Sales Engineer

Sales Engineer

In verband met uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Sales Engineer! Als Sales Engineer bij Von Gahlen ben je een gepassioneerd ambassadeur van onze producten. Je zult immers onze klanten moeten helpen om de juiste producten te kiezen.

Mechanical Engineer

Mechanical Engineer

In verband met verdere uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Mechanical Engineer! Als Mechanical Engineer bij Von Gahlen ontwerp je innovatieve technische oplossingen. Deze werk je uit in een gedetailleerd 3D tekeningenpakket. Doordat je werkt aan klantspecifieke oplossingen, zal geen ontwerp hetzelfde zijn. Dit staat garant voor afwisselende dagen en natuurlijk uitdaging.

Stage Technische Bedrijfskunde QA

Stage Technische Bedrijfskunde QA

Ben jij op zoek naar een stage en leef jij onder het motto: “Meten is weten”? Dan is dit de opdracht voor jou! Op de Quality Assurance afdeling van Von Gahlen zijn we per februari 2024 op zoek naar een (afstudeer)stagiair(e) die zich bezig zal gaan houden met de vraag hoe we de meetprocedure en protocollen kunnen verbeteren en beter kunnen laten aansluiten bij de klant- en productiewensen. De volgende vragen worden bij jouw onderzoek aangestipt:

Service Coördinator

Service Coördinator

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een Service Coördinator met organisatorische kwaliteiten. Iemand die meedenkt met de klant, die de klant voorziet van snelle en juiste service en intern de juiste afhandeling doet.

Gereedschapsmaker/ CNC Frezer

Gereedschapsmaker/​ CNC Frezer

Ben jij een techneut die kennis en ervaring heeft in metaalbewerking, zoals draai-, frees- en boorwerkzaamheden, klein montage voor het maken van diverse onderdelen? Dan komen wij graag in contact met jou!

Financial Controller

Financial Controller

Ben jij als financial controller op zoek naar een nieuwe uitdaging vol groeikansen, vrijheid en – omdat het een nieuwe functie is – alle ruimte om de rol in te vullen zoals jij dat wilt? Von Gahlen is een prettig familiebedrijf met korte lijntjes. Je krijgt hier de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan structurele verbetering van de administratieve processen. Iets voor jou? Lees verder of solliciteer direct!

Meewerkstage R&D

Meewerkstage R&D

Volg jij de opleiding mbo niveau 4 Technicus Engineering Mechatronica of Werktuigbouwkunde? Heb jij altijd goede ideeën om zaken te verbeteren of te optimaliseren? Dan zoeken wij jou! Op de R&D afdeling van Von Gahlen zijn we op zoek naar een stagiair(e) die kan helpen met het optimaliseren en door ontwikkelen van bestaande producten. Vragen zoals wat kan er beter en wat kan er anders aan de bestaande productenlijn komen aan bod. Je wordt meegenomen tijdens het optimalisatieproces en de doorontwikkeling van producten:

Lead Engineer

Lead Engineer

Heb jij de helikopterview om onze projecten technisch aan te sturen? In deze functie stuur jij een team engineers (werktuigbouwkundig, elektro, software) aan om klantspecifieke projecten op te leveren voor onze internationale klanten in de nucleaire geneeskunde.

Afstudeeropdracht HR-gesprekscyclus

Afstudeeropdracht HR-gesprekscyclus

Het afgelopen halfjaar heeft een student een nieuwe HR-gesprekscyclus voor ons bedacht. Wij zijn nu op zoek naar een HR afstudeer stagiair(e) die de implementatie en verdere ontwikkeling van de cyclus oppakt. Denk aan de volgende onderwerpen:

Manager Bedrijfsbureau

Manager Bedrijfsbureau

Ben jij op zoek naar een dynamische en groeiende technische (projecten)organisatie waarin jij verantwoordelijk bent voor een efficiënte operatie? Voor ons bedrijfsbureau (inkoop, werkvoorbereiding, logistiek) zijn wij op zoek naar een manager die hier een professionalisering in weet te maken.

Eerste Monteur Mechatronica

Eerste Monteur Mechatronica

Vind jij het leuk om onze monteurs sturing te geven bij het verrichten van mechatronische montagewerkzaamheden? Wil jij werken aan verschillende projecten voor klanten wereldwijd? In verband met de uitbreiding van ons team zijn wij doorlopend op zoek naar monteurs!

Hbo/wo startersfunctie

Hbo/​wo startersfunctie

Heb jij jouw hbo- of wo-opleiding afgerond? En ben jij op zoek naar een startersfunctie of een tijdelijke functie voor een tussenjaar? Binnen Von Gahlen hebben we diverse mogelijkheden voor starters op de arbeidsmarkt!

Service Engineer

Service Engineer

Heb jij passie voor techniek? Stel je de klant centraal en werk je graag internationaal? Bouw dan mee aan de toekomst van Von Gahlen in de rol als Service Engineer.

Neem contact op | Contact us

Bestand uploaden
Bestand uploaden

Open sollicitatie

Denk jij een goede aanvulling te zijn op ons team, maar is er op dit moment geen passende vacature? Von Gahlen groeit, dus wij staan altijd open voor enthousiaste kandidaten die zich in willen zetten voor onze bijzondere producties en oplossingen. Laat via onderstaande link weten waar jouw interesse ligt en wat jij voor ons zou kunnen betekenen. Wie weet kunnen we een mooie samenwerking realiseren.

Open sollicitatie