Vacatures bij von
Gahlen

For sure, we kunnen u alles vertellen wat u moet weten. Kijk achter de schermen, zie wat we bieden en profiteer van een geweldige carrièremogelijkheid in een fantastische sector.

Financieel Medewerker

Financieel Medewerker

Wij zijn op zoek naar aanvulling voor ons financi√ęle team. Zorg jij voor het voeren van een adequate administratie, als basis voor betrouwbare managementinformatie en de beheersing van onze processen?

Tactisch Inkoper

Tactisch Inkoper

Als Tactisch Inkoper selecteer je de juiste leveranciers en zorg je ervoor dat de inkoopdelen tijdig beschikbaar zijn. Ben jij de inkoper die ervoor zorgt dat de inkoopdelen van kleine tot grote bedragen voor onze projecten op tijd, kostenbewust en kwalitatief goed worden ingekocht? Lees dan snel verder!

(Junior) Manufacturing Engineer

(Junior) Manufacturing Engineer

Word jij onze nieuwe (Junior) Manufacturing Engineer? Als (Junior) Manufacturing Engineer ben je de schakel in het orderproces tussen Engineering, Productie en Assembly en heb je direct invloed op de kwaliteit en levertijd van ons eindproduct.

Mechanical Engineer

Mechanical Engineer

Als Mechanical Engineer bij Von Gahlen ontwerp je innovatieve technische oplossingen. Deze werk je uit in een gedetailleerd 3D tekeningenpakket. Doordat je werkt aan klantspecifieke oplossingen, zal geen ontwerp hetzelfde zijn. Dit staat garant voor afwisselende dagen en natuurlijk uitdaging.

Elektrotechnisch Monteur

Elektrotechnisch Monteur

Heb je net als al onze monteurs een passie voor techniek? Als Elektrotechnisch Monteur werk je namelijk nauw samen met de andere monteurs en de afdelingen engineering en bedrijfsbureau.

Monteur Mechatronica

Monteur Mechatronica

Wil jij verantwoordelijkheid voelen voor producten die in de wereld van medisch onderzoek en behandeling het verschil maken voor mensen? Ben jij er klaar voor om jouw passie voor techniek te delen met een hechte groep monteurs met wie je samen de wereld gaat ontdekken?