Vacatures bij von
Gahlen

For sure, we kunnen je alles vertellen wat je moet weten. Kijk achter de schermen, zie wat we bieden en profiteer van een geweldige carrièremogelijkheid in een fantastische sector.

Manager Bedrijfsbureau

Ben jij op zoek naar een dynamische en groeiende technische (projecten)organisatie waarin jij verantwoordelijk bent voor een efficiënte operatie? Voor ons bedrijfsbureau (inkoop, werkvoorbereiding, logistiek) zijn wij op zoek naar een manager die hier een professionalisering in weet te maken.

 • Functie Manager Bedrijfsbureau
 • Locatie Zevenaar
 • Werk- en denkniveau Hbo/wo
 • Dienstverband Fulltime (38 uur)

Deze uitdaging wacht op jou

Jij bent verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van projecten (inkoop, planning, logistiek, werkvoorbereiding, magazijn en voorraadbeheer). In onze projectenorganisatie zorg jij ervoor dat we operationeel in control zijn: je houdt het overzicht over projecten, signaleert tijdig zaken zoals over- en ondercapaciteit en acteert hierop. Dit betekent dat je samen met je collega’s van inkoop, projectleiders manufacturing en logistiek het overzicht hebt in de planning en hierop (bij)stuurt. Je stemt af met afdelingen, zoals Productie, Engineering en Assembly zodat jullie planningen op elkaar aangesloten blijven. Verder geef je situationeel leiding aan een diverse groep van zo’n 10 medewerkers, bestaande uit zowel hbo/wo schoolverlaters als collega’s met jarenlange werkervaring. 

Onze projecten zijn toegenomen in zowel aantal als omvang. Professionalisering van de interne organisatie is noodzakelijk om verdere groei te kunnen realiseren en risico’s te beheersen. Met jouw kennis, ervaring en analytisch vermogen weet jij een oordeel te vormen over de huidige processen, procedures en werkwijzen en daar waar nodig deze te optimaliseren en effectief in te zetten. Hiermee zorg je voor overzicht, efficiëntie en continuïteit in de supply chain van projecten. 

Herken jij je hierin?

Je bent een echte verbinder en weet zaken niet alleen te signaleren, maar ook uit te (laten) voeren. Je vindt het belangrijk dat onze projecten ook op operationeel gebied ‘in control’ zijn en daar neem jij je verantwoordelijkheid in. Je beschikt over goede analytische vaardigheden, bent besluitvaardig en hebt oprechte aandacht voor je collega’s. Structuur aanbrengen en afmaken waar je aan begint is een vereiste. Je draagt zorg voor een goede planning en optimaal ingerichte werkprocessen die zijn afgestemd op andere afdelingen. Verder heb je leidinggevende ervaring in het aansturen van een bedrijfsbureau in de machinebouw en ben je vaardig met het werken met MS Office en ERP systemen. 

Wat bieden wij?

Bij Von Gahlen bieden wij een professionele, internationale werkomgeving met een no-nonsens cultuur. Je ontvangt een marktconform salaris en krijgt een goede pensioenregeling en arbeidsongeschiktheidsverzekering conform cao Metaal & Techniek. Daarnaast bieden wij:

 • Ruimte en waardering voor initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel
 • Goede begeleiding en opleidingsmogelijkheden
 • 200 vakantie-uren en 40 ADV-uren per jaar bij een fulltime dienstverband
 • Resultaatafhankelijke bonus en niet-verzuimbonus
 • Fietsplanregeling
 • Actieve personeelsvereniging
 • Gunstige ligging met goede bereikbaarheid aan de A12 tussen Arnhem en Duitsland
 • Flexibele start- en eindtijden

Direct solliciteren 

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Femke Jentink, HR Manager, telefoon (0316) 52 82 75. Of stuur direct je sollicitatie naar careers@vongahlen.com of via onderstaand sollicitatieformulier.

Je reactie wordt vertrouwelijk behandeld. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Kandidaten die zich melden via een recruiter of andersoortige intermediair beschouwen wij dan ook als rechtstreekse en ‘fee‘ vrije werving.

Wie zijn wij?

Von Gahlen is een middelgroot, groeiend familiebedrijf, dat zich kenmerkt door een informele sfeer. Klein genoeg voor korte lijnen en veel invloed, groot genoeg voor een wereldwijde markt.

Meer over ons
Vacature Manager Bedrijfsbureau

Wil je meer informatie of direct solliciteren? Solliciteer dan via onderstaande button.

Neem contact op | Contact us

Bestand uploaden
Bestand uploaden

Open sollicitatie

Denk jij een goede aanvulling te zijn op ons team, maar is er op dit moment geen passende vacature? Von Gahlen groeit, dus wij staan altijd open voor enthousiaste kandidaten die zich in willen zetten voor onze bijzondere producties en oplossingen. Laat via onderstaande link weten waar jouw interesse ligt en wat jij voor ons zou kunnen betekenen. Wie weet kunnen we een mooie samenwerking realiseren.

Open sollicitatie