Vacatures bij von
Gahlen

For sure, we kunnen je alles vertellen wat je moet weten. Kijk achter de schermen, zie wat we bieden en profiteer van een geweldige carrièremogelijkheid in een fantastische sector.

Procurement Manager

Als Procurement Manager bij Von Gahlen ben je verantwoordelijk voor alle strategische inkoopactiviteiten en voor het professionaliseren en optimaliseren van de inkoopafdeling. De gewenste inkoper is een gedreven persoon die het strategisch inkoopbeleid voor de komende 5 jaar gaat opstellen.

Operationeel zorg jij voor het doorvertalen van dit beleid naar het opstellen van categorie strategieën, het afsluiten van contracten, het uitvoeren van contractmanagement en consolideer je huidige leveranciers door het opzetten van Vendor Rating. Verder stel je indien van toepassing Service Level Agreements op en borg je de juridische kant van het inkoopproces.  

Als Procurement Manager vertegenwoordig je de inkoopfunctie in projecten. Je werkt actief aan het continu verbeteren van de leveranciersprestaties op gebied van leverbetrouwbaarheid, integrale kosten en kwaliteit. Om dit te bereiken ga je als afdelingsverantwoordelijke het inkoopteam professionaliseren. Jij rapporteert aan de Operationeel Directeur en hebt contacten met onder andere leidinggevende collega’s in de Productie, Engineering en Accountmanagement.

Verantwoordelijkheden:

 • Een belangrijke bijdrage leveren aan het verwezenlijken van de lange termijnstrategie van Von Gahlen op het gebied van inkoop
 • Opstellen van een inkoopplan waarin strategie, roadmap, budget, doelstellingen en planningen zijn opgenomen
 • Zorgdragen voor de ontwikkeling en het beheer van leveranciers- en contractmanagement.
 • Signaleren en analyseren van kansen, je gaat strategische partnerships met leveranciers aan of het uitbreiden hiervan
 • Activeren van medewerkers en management in het ontwikkelen van innovatieve ideeën die bijdragen aan het succes van Von Gahlen
 • Zorgen voor continue afstemming met Sales, Quality, Projectmanagement, Productie en Logistiek
 • Motiveren van de inkoopafdeling (2 FTE) en je creëert een klantgerichte en proactieve cultuur waarbij medewerkers streven naar continue verbetering
 • Zorgen voor standaardisatie en optimalisatie van processen binnen de eigen afdeling en voor het doorvoeren van procesverbeteringen en best practices
 • Initiëren en onderhouden van goede relaties met interne en externe partijen, je managet verwachtingen en zorgt voor commitment

Deze functie is uitermate geschikt voor een strategisch inkoper die toe is aan de tweede of derde stap in zijn of haar carrière. Jouw daadkrachtige en analytische wijze van inkopen wil je inbrengen bij een organisatie die hier de volgende stap in gaat zetten. 

Wij vragen:

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding en ruime ervaring als strategisch inkoper
 • Enkele jaren ervaring met het verbeteren van de inkoopfunctie in een projectmatig gestuurd productiebedrijf
 • Affiniteit met technische assemblage- en/of productieprocessen en met diverse materialen en gereedschappen
 • Een procesdenker en goede onderhandelaar, je behoudt het overzicht
 • Je bent kostenbewust, beschikt over een hands-on-mentaliteit en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je hebt ervaring met het werken met ERP-Systemen, bij voorkeur ISAH
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels, Duits is een pre
 • Nevi 1 en/of 2 opleiding is een pre
 • In staat om het gekozen beleid op een inspirerende wijze door te vertalen naar de afdeling

Wij bieden:

 • De kans om als ervaren inkoper, in vrijheid, een langetermijnvisie te ontwikkelen en vanuit daar een inkoopteam op te bouwen
 • Internationale hightech opdrachtgevers waaronder ziekenhuizen, universiteiten en onderzoekscentra
 • Een familiebedrijf met een informele onderlinge sfeer en no-nonsens cultuur
 • Ruimte en waardering voor initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel
 • Goede begeleiding en opleidingsmogelijkheden
 • Gunstige ligging aan de A12 tussen Arnhem en Duitsland

Bedrijfsomschrijving

Von Gahlen ontwikkelt, produceert, installeert en onderhoudt complete productiefaciliteiten en aanverwante producten voor producenten voor nucleaire geneeskunde Deze producenten zijn academische ziekenhuizen of commerciële producenten over de hele wereld. Hier worden medische isotopen gemaakt voor de diagnostiek en behandeling van ziekten zoals kanker. 

De maatwerk oplossingen die wij bij Von Gahlen voor onze klanten ontwikkelen zorgen ervoor dat mensen beschermd kunnen werken tijdens de productie en het vervoer van medische isotopen. Hierdoor kunnen zij op een veilige manier bijdragen aan de genezing van mensen. Alle collega's dragen daardoor bij aan een gezondere wereld. Von Gahlen is dan ook bekroond voor moedig, veerkrachtig en duurzaam ondernemerschap met de prestigieuze Koning Willem I Prijs. De Oscar van het Nederlandse bedrijfsleven.

De internationale marktpositie van Von Gahlen wordt steeds sterker. Dat leidt tot stevige groei en vereist verdere professionalisering van de organisatie. Met zo’n 90 zeer betrokken collega’s werkt Von Gahlen iedere dag om de groeiambities te realiseren en de organisatie naar een hoger level te tillen.   

Geïnteresseerd?

Siebert & Wassink is door Von Gahlen gevraagd te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes in strategie en organisatieontwikkeling en verzorgt de werving- en selectieprocedure voor de Procurement manager. 

Reageren op deze functie kan uiterlijk tot 25 augustus 2021. De eerste gesprekken worden gevoerd door Hugo Leusink (van Siebert & Wassink) op 1, 2 en 3 september. De vervolggesprekken met Von Gahlen zijn gepland in week 36 en 37. 

Wij streven ernaar om de procedure voor 1 oktober 2021 af te ronden. 

Neem voor meer informatie contact op met Hugo Leusink van Siebert & Wassink. Of solliciteer hier.

t: 053 – 480 35 50 
m: 06 – 58 01 33 83 
e: leusink@siebertwassink.nl 
w: www.siebertwassink.nl

 
Procurement Manager

Open sollicitatie

Denk jij een goede aanvulling te zijn op ons team, maar is er op dit moment geen passende vacature? Von Gahlen groeit, dus wij staan altijd open voor enthousiaste kandidaten die zich in willen zetten voor onze bijzondere producties en oplossingen. Laat via onderstaande link weten waar jouw interesse ligt en wat jij voor ons zou kunnen betekenen. Wie weet kunnen we een mooie samenwerking realiseren.