Vacatures bij von
Gahlen

For sure, we kunnen je alles vertellen wat je moet weten. Kijk achter de schermen, zie wat we bieden en profiteer van een geweldige carrièremogelijkheid in een fantastische sector.

(Afstudeer)stage Werktuigbouwkunde hbo

Ben jij een student Werktuigbouwkunde op zoek naar een stage of afstudeeropdracht? Dan is deze kans voor jou! Op onze R&D/Engineeringsafdeling zoeken we een (afstudeer)stagiair(e) die kan helpen met het transporteerbaar maken van loodgevulde staalconstructies. Een boeiend project waarbij je afwegingen maakt, constructies doorrekent en risico's beoordeelt. Ben jij proactief, breed geïnteresseerd en een echte teamspeler? Word stagiair(e) bij ons en begin je stage in september 2024!

De stage

Op de R&D/Engineeringsafdeling zijn we op zoek naar een stagiair(e) die kan helpen met intern (tussen afdelingen) transporteerbaar maken van met lood gevulde staalconstructies. Op onze afdeling montagefrezen worden loodprofielen gezaagd en ingebouwd in stalen frames. Vervolgens worden deze weer afgebouwd om te kunnen worden getransporteerd naar de afdeling assemblage voor verdere opbouw en integratie in de industriële installatie. In de stageopdracht/afstudeeropdracht zal onder andere gekeken worden naar:

 • Afweging maken van opties voor het transporteerbaar maken, rekening houdend met onder andere montagevolgorde, type frame, veiligheid, gebruik van bovenloopkranen, vloerbelasting, certificeringen
 • Doorrekenen van constructie en hijs / hefmiddelen in FEM pakket (Ansys of eigen pakket)
 • Risicobeoordeling (FMEA)
 • Kostenafweging

Wat wij zoeken

 • Je bent beschikbaar per september 2024
 • Iemand die proactief is
 • Iemand met een brede interesse in de verschillende disciplines van werktuigbouwkunde
 • Een teamplayer
   

Wat wij bieden

 • Stagevergoeding
 • Reiskostenvergoeding
 • Flexibele start- en eindtijden
 • Een goede leeromgeving met de Innovatiehub als extraatje
 • Korte communicatielijnen die ervoor zorgen dat je tijdens je onderzoek de benodigde hulp krijgt

De Innovatiehub

De Innovatiehub is een non-profit samenwerkingsverband waarin mbo-, hbo- en wo-studenten samenwerken met één tot vijf bedrijven. De Innovatiehub biedt leuke, uitdagende stage- en afstudeeropdrachten aan bij deze bedrijven. Het doel is om met jouw kennis echt een bijdrage te leveren aan de innovatie van deze bedrijven.  

Wie zijn wij?

Von Gahlen is een middelgroot, groeiend familiebedrijf, dat zich kenmerkt door een informele sfeer. Klein genoeg voor korte lijnen en veel invloed, groot genoeg voor een wereldwijde markt. Wij hebben al 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van mooie en complexe hightech producten die gebruikt worden bij onderzoek, productie en vervoer van nucleaire geneesmiddelen. Een boeiende markt die continu in beweging is.

Direct solliciteren

Voor meer informatie over de stage kun je contact opnemen met Yanick van Dijk, Innovatiehub Manager, telefoon: 06 459 443 80. Of stuur direct je sollicitatie naar y.vandijk@innovatiehub-al.nl of via onderstaand sollicitatieformulier.

Meer over ons
(Afstudeer)stage werktuigbouwkunde

Wil je meer informatie of direct solliciteren? Solliciteer dan via onderstaande button.

Neem contact op | Contact us

Bestand uploaden
Bestand uploaden

Open sollicitatie

Denk jij een goede aanvulling te zijn op ons team, maar is er op dit moment geen passende vacature? Von Gahlen groeit, dus wij staan altijd open voor enthousiaste kandidaten die zich in willen zetten voor onze bijzondere producties en oplossingen. Laat via onderstaande link weten waar jouw interesse ligt en wat jij voor ons zou kunnen betekenen. Wie weet kunnen we een mooie samenwerking realiseren.

Open sollicitatie