Vacatures bij von
Gahlen

For sure, we kunnen je alles vertellen wat je moet weten. Kijk achter de schermen, zie wat we bieden en profiteer van een geweldige carrièremogelijkheid in een fantastische sector.

Aankomend Monteur Mechatronica

Wil jij je met jouw passie voor techniek en sleutelen ontwikkelen tot de functie van Monteur Mechatronica? En wil jij met een hechte groep monteurs klantspecifieke installaties opbouwen in Zevenaar en bij onze klanten wereldwijd? Om ervoor te zorgen dat jij alle skills bezit om als Monteur Mechatronica aan de slag te kunnen, bieden wij je een opleiding Monteur Mechatronica niveau 3 aan!

In verband met uitbreiding van ons team zijn wij doorlopend op zoek naar nieuwe collega’s die zich om/bij willen laten scholen naar Monteur Mechatronica!

Lees snel verder wat wij je te bieden hebben en hoe je direct kunt solliciteren.

 • Functie Aankomend Monteur Mechatronica
 • Locatie Zevenaar
 • Werk- en denkniveau Mbo
 • Dienstverband Fulltime (38 uur)

Deze uitdaging wacht op jou

Je aanstaande collega Raymon vertelt graag over de uitdaging die op jou wacht als Monteur Mechatronica. “Samen met collega’s ben ik verantwoordelijk voor het opbouwen van de producten van de klant. Van het monteren van grote installaties tot het aansluiten van besturingskasten. Het zijn soms grote klussen, maar het helpt dat we met zo’n 15 monteurs zijn en ieder zijn expertise heeft”, zegt Raymon. Dankzij zijn werk komt hij op niet-alledaagse bestemmingen. “De producten bouwen we op én testen we in Zevenaar, voordat ze naar de klant gaan. Gaan de producten naar het buitenland, dan gaan een aantal monteurs mee. De reizen zijn altijd een unieke ervaring. Ik heb al best veel mooie plekken op de wereld gezien. De reizen zijn altijd op tijd bekend en variëren van enkele dagen tot maximaal 3 weken (met vertrek op maandag en terugkomst op vrijdag of zaterdag. Je bent maximaal 2 weekenden weg). Op jaarbasis ben je zo’n 30% van de tijd op dienstreis.”

Wij bieden een opleiding tot Monteur Mechatronica!

Om ervoor te zorgen dat jij alle skills bezit om als Monteur Mechatronica aan de slag te kunnen, bieden wij je een opleiding Monteur Mechatronica niveau 3 aan (dagopleiding/avondopleiding of BBL). Daarnaast bieden wij een inwerktraject, waarbij je met behulp van 15 collega monteurs je kennis en vaardigheden van mechanica, elektro en software verder uitbreidt.

Je bent leergierig, laat je collega’s zien dat je graag wil leren, houdt van aanpakken en vindt het prettig om samen te werken in een team. Onze installaties bestaan uit duizenden onderdelen en zijn nooit hetzelfde. Jij kunt hier goed zelfstandig mee werken, bijvoorbeeld door het bedenken van de juiste bouwvolgorde en het oplossen van technische problemen tijdens montage. Tenslotte ben je op zoek naar een stabiele en groeiende werkgever met genoeg ontwikkelmogelijkheden voor jou in de komende jaren.

Wat bieden wij nog meer?

Bij Von Gahlen bieden wij een professionele, internationale werkomgeving met een no-nonsens cultuur. Je ontvangt met een marktconform salaris en krijgt een goede pensioenregeling en arbeidsongeschiktheidsverzekering conform cao Metaal & Techniek. Daarnaast bieden wij:

 • Ruimte en waardering voor initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel
 • Goede begeleiding, een opleiding Monteur Mechatronica niveau 3 en eventueel aanvullende cursussen, zoals elektrisch schakelen
 • 200 vakantie-uren en 40 ADV-uren per jaar bij een fulltime dienstverband
 • Resultaatafhankelijke bonus en niet-verzuimbonus
 • Fietsplanregeling 
 • Actieve personeelsvereniging
 • Gunstige ligging met goede bereikbaarheid aan de A12 tussen Arnhem en Duitsland
 • Flexibele start- en eindtijden
 • Een onkostenvergoeding (met extraatje) bij dienstreizen
 • Compensatiedagen na dienstreizen van langer dan een week
 • Naast werken in het buitenland krijg je ook tijd voor sightseeing samen met je collega’s
 • Volledige ontzorging van het regelen van de dienstreis door de collega’s van office (denk aan vliegtickets, luchthavenvervoer, hotel, huurauto, etc.)
 • 1 keer per maand een vrijdagmiddagborrel met alle collega’s van assembly
 • Vroeg weekend, op vrijdag begint ons weekend al om 15:00 

Direct solliciteren 

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Femke Jentink, HR Manager, telefoon (0316) 52 82 75. Of stuur direct je sollicitatie naar careers@vongahlen.com of via onderstaand sollicitatieformulier.

Je reactie wordt vertrouwelijk behandeld. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Kandidaten die zich melden via een recruiter of andersoortige intermediair beschouwen wij dan ook als rechtstreekse en ‘fee‘ vrije werving.

Wie zijn wij?

Von Gahlen is een middelgroot, groeiend familiebedrijf, dat zich kenmerkt door een informele sfeer. Klein genoeg voor korte lijnen en veel invloed, groot genoeg voor een wereldwijde markt.

Meer over ons
Aankomend Monteur Mechatronica

Wil je meer informatie of direct solliciteren? Solliciteer dan via onderstaande button.

Neem contact op | Contact us

Bestand uploaden

Open sollicitatie

Denk jij een goede aanvulling te zijn op ons team, maar is er op dit moment geen passende vacature? Von Gahlen groeit, dus wij staan altijd open voor enthousiaste kandidaten die zich in willen zetten voor onze bijzondere producties en oplossingen. Laat via onderstaande link weten waar jouw interesse ligt en wat jij voor ons zou kunnen betekenen. Wie weet kunnen we een mooie samenwerking realiseren.