Vacatures bij von
Gahlen

For sure, we kunnen je alles vertellen wat je moet weten. Kijk achter de schermen, zie wat we bieden en profiteer van een geweldige carrièremogelijkheid in een fantastische sector.

Elektrotechnisch Monteur

Heb je net als al onze monteurs een passie voor techniek? Als Elektrotechnisch Monteur werk je namelijk nauw samen met de andere monteurs en de afdelingen engineering en bedrijfsbureau.

Samen met de andere monteurs ben je verantwoordelijk voor het monteren van de producten voor de klant. Als monteur ben jij degene die het eindproduct maakt en voor de wereld van medisch onderzoek en behandeling van de mens het verschil maakt. Wil jij hier aan bijdragen?

 • Functie Elektrotechnisch Monteur
 • Locatie Zevenaar
 • Dienstverband full-time (38 uur)

Deze uitdaging wacht jou

Om je een beeld te geven van wat je te wachten staat, vertelt Rob je graag wat meer over zijn rol als Eerste Elektromonteur: “Als monteur ben ik samen met mijn collega’s verantwoordelijk voor het elektrische gedeelte van onze eindproducten. Dat gaat van het bedraden en monteren van de machines tot het installeren en aansluiten van besturingskasten. Als Elektromonteur is het erg belangrijk dat je bekend bent met PLC van Siemens en Schneider, de NEN 10 richtlijnen en tekeningen kunt lezen (see electrical). Bij ons in Zevenaar bouwen we de producten op en testen we deze, voordat de producten naar de klant gaan. Als de producten naar het buitenland gaan, vliegen wij er achteraan. Dat is altijd een mooie ervaring, want hierdoor heb ik al behoorlijk wat gezien van de wereld. Dat is best uniek. Onze mensen zijn echte teamplayers die van dynamiek houden en reizen niet erg vinden. Je bent namelijk de helft van de tijd in het buitenland."

Wat bieden wij?

 • Een professionele internationale werkomgeving met een no-nonsens cultuur
 • Ruimte en waardering voor initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel
 • Goede begeleiding en opleidingsmogelijkheden
 • Een marktconform salaris
 • 200 vakantie-uren en 40 ADV-uren per jaar bij een fulltime dienstverband
 • Pensioenregeling
 • Resultaatafhankelijke bonus
 • Gunstige ligging aan de A12 tussen Arnhem en Duitsland

Wie zijn wij? 

Von Gahlen is een middelgroot, groeiend familiebedrijf, dat zich kenmerkt door een informele sfeer. Klein genoeg voor korte lijnen en veel invloed, groot genoeg voor een wereldwijde markt. Wij hebben al meer dan 45 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van mooie en complexe hightech producten die gebruikt worden bij onderzoek, productie en vervoer van nucleaire geneesmiddelen. Een boeiende markt die continu in beweging is. Veel producten worden klantspecifiek ontworpen en geproduceerd. Hierbij zijn hoge veiligheids- en kwaliteitsnormen van toepassing. Ons motto is dan ook: Von Gahlen For Sure! De organisatie Von Gahlen bestaat uit meerdere werkmaatschappijen met vestigingen in Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten. Op onze hoofdvestiging in Zevenaar vindt het ontwerp, de productie en assemblage van onze producten plaats. Binnen de totale holding zijn ongeveer 85 medewerkers werkzaam.

Solliciteer direct

Word jij onze nieuwe Elektrotechnisch Monteur? Stuur je sollicitatie (motivatie, CV en salarisindicatie) naar werken@vongahlen.com. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marco van den Born, Manager Assembly via m.vandenborn@vongahlen.com of (0316) 52 82 75.

Je reactie wordt vertrouwelijk behandeld. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Kandidaten die zich melden via een recruiter of andersoortige intermediair beschouwen wij dan ook als rechtstreekse en ‘fee‘ vrije werving.

Elektrotechnisch Monteur - Zevenaar

Open sollicitatie

Denk jij een goede aanvulling te zijn op ons team, maar is er op dit moment geen passende vacature? Von Gahlen groeit, dus wij staan altijd open voor enthousiaste kandidaten die zich in willen zetten voor onze bijzondere producties en oplossingen. Laat via onderstaande link weten waar jouw interesse ligt en wat jij voor ons zou kunnen betekenen. Wie weet kunnen we een mooie samenwerking realiseren.