Vacatures bij von
Gahlen

For sure, we kunnen je alles vertellen wat je moet weten. Kijk achter de schermen, zie wat we bieden en profiteer van een geweldige carrièremogelijkheid in een fantastische sector.

Internationaal Accountmanager

Weet jij klanten te binden? Dan ben jij misschien wel de enthousiaste professional die wij zoeken!

Functieprofiel

Als Internationaal Accountmanager bij Von Gahlen in Zevenaar kom je te werken in een succesvol familiebedrijf met internationale allure. Von Gahlen zit in een markt die ertoe doet. Met de installaties die Von Gahlen produceert, worden medische isotopen gemaakt voor de diagnostiek en behandeling van ziekten zoals kanker; oftewel Von Gahlen draagt met hun installaties bij aan de juiste medicatie voor patiënten. Dit vereist een uiterst vakkundige en professionele benadering naar de markt waarin Von Gahlen actief is. Je hebt onder andere contacten met ziekenhuizen, producenten en vakspecialisten. Met hen bouw je duurzame relaties op en ben je adviseur en sparringpartner.

Voor je klanten ben je gewend te streven naar de hoogste standaard in kwaliteit en (maatwerk)oplossingen. Je realiseert dit door jouw enthousiasme, creativiteit, drive en doorzettingsvermogen. Salestrajecten bij Von Gahlen kunnen complexe en intensieve trajecten zijn. Jouw vasthoudendheid en professionaliteit zorgen ervoor dat je deze trajecten omzet naar concrete resultaten.

Sales bij Von Gahlen doe je niet alleen. Met directie, je collega accountmanager, de collega’s van sales engineering en inside sales, speel je in op mondiale marktontwikkelingen om zo actief de markt van Von Gahlen te vergroten. Je werkt doelgericht en pakt middels een goede salesfunnel de rol van regisseur van je eigen succes. Dit alles doe je binnen de unieke nucleaire geneesmiddelensector; een stabiele en solide markt die continu in ontwikkeling is.

Verantwoordelijkheden:

 • Adviseur en strategisch partner voor (potentiële) klanten
 • Uitbreiden en onderhouden van het relatiebestand middels actief en gestructureerd klantbeheer
 • Klanten bezoeken en hun behoeften identificeren
 • Samen met de collega’s van sales engineering gebalanceerde offertes uitbrengen aan klanten (zowel op technisch als commercieel gebied)
 • Het continu afstemmen met de collega’s van diverse afdelingen, waaronder projectmanagement, sales engineering en engineering
 • In kaart brengen van potentiële (nieuwe) markten/sectoren en deze gericht benaderen
 • Op de hoogte zijn van actuele ontwikkelingen op het vakgebied van Von Gahlen en deze delen met (potentiële) klanten
 • Het bezoeken van internationale beurzen zoals EANM, DGN en SNMMI

Wij vragen: 

 • Afgeronde HBO/WO opleiding
 • Enkele jaren ervaring in een commerciële buitendienst (of de stap willen maken van een commerciële binnen- naar een commerciële buitendienst functie)
 • Kennis van/affiniteit met machinebouw of medische technologie
 • Een zelfstandige, gedreven en flexibele instelling
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in Nederlands, Engels en Duits
 • Internationale reisbereidheid (beperkt), met name West-Europa
 • Type: ondernemend, proactief, hands-on, klantgericht, scherp, vlotte communicatie, no nonsens

De functie is een prachtige uitdaging voor een ambitieuze en leergierige kandidaat. Je krijgt de kans om je de wereld van Von Gahlen eigen te maken en te groeien in je commerciële rol. De functie kent een brede scope, waarbij je zelf prioriteiten stelt en focus aanbrengt. Je houdt van een beetje druk en hebt de drive om commercieel het verschil te maken.

Wij bieden:

 • Werken bij een maatschappelijk relevante onderneming, die in 2020 de prestigieuze Koning Willem I Prijs heeft gewonnen (de Oscar voor het Nederlandse bedrijfsleven; https://www.kw1prijs.nl/winnaars/Von-Gahlen-Nederland-BV)
 • De kans om je (onder leiding van directie) te ontwikkelen tot een vakkundige, internationale sales professional
 • Werken voor internationale, hightech opdrachtgevers waaronder ziekenhuizen, universiteiten en onderzoekscentra
 • Een familiebedrijf met een informele sfeer en no-nonsens cultuur

Bedrijfsomschrijving

Von Gahlen ontwikkelt, produceert, installeert en onderhoudt complete productiefaciliteiten en aanverwante producten voor producenten voor nucleaire geneeskunde. Deze producenten zijn academische ziekenhuizen of commerciële producenten over de hele wereld. Hier worden medische isotopen gemaakt voor de diagnostiek en behandeling van ziekten zoals kanker.

De maatwerk oplossingen die Von Gahlen voor haar klanten ontwikkelt zorgen ervoor dat mensen beschermd kunnen werken tijdens de productie en het vervoer van medische isotopen. Hierdoor kunnen zij op een veilige manier bijdragen aan de genezing van mensen. Alle collega's bij Von Gahlen dragen daardoor bij aan een gezondere wereld. Von Gahlen is dan ook bekroond voor moedig, veerkrachtig en duurzaam ondernemerschap met de prestigieuze Koning Willem I Prijs.

De internationale marktpositie van Von Gahlen wordt steeds sterker. Dat leidt tot stevige groei en vereist verdere professionalisering van de organisatie. Met zo’n 90 zeer betrokken collega’s werkt Von Gahlen iedere dag om de groeiambities te realiseren en de organisatie naar een hoger level te tillen.

Geïnteresseerd?

Siebert & Wassink is door Von Gahlen gevraagd te ondersteunen bij de werving- en selectieprocedure voor de Internationaal Accountmanager.

Wij streven ernaar om de procedure zo snel als mogelijk af te ronden. Er is geen planning van toepassing binnen dit wervingsproces. Indien geïnteresseerden zich kandidaat stellen, zullen bij geschiktheid de gesprekken gevoerd worden en kan de procedure dus eerder afgerond worden.

Solliciteer via de sollicitatiebutton middels een motivatie en een CV. Neem voor meer informatie contact op met Tom Munster, Recruiter a.i. Von Gahlen Zevenaar.

t: 053 – 480 35 50 
m: 06 – 43 03 07 99
e: munster@siebertwassink.nl    
w: www.siebertwassink.nl

Internationaal Accountmanager

Open sollicitatie

Denk jij een goede aanvulling te zijn op ons team, maar is er op dit moment geen passende vacature? Von Gahlen groeit, dus wij staan altijd open voor enthousiaste kandidaten die zich in willen zetten voor onze bijzondere producties en oplossingen. Laat via onderstaande link weten waar jouw interesse ligt en wat jij voor ons zou kunnen betekenen. Wie weet kunnen we een mooie samenwerking realiseren.