Vacatures bij von
Gahlen

For sure, we kunnen u alles vertellen wat u moet weten. Kijk achter de schermen, zie wat we bieden en profiteer van een geweldige carrièremogelijkheid in een fantastische sector.

Mechanical Engineer

Als Mechanical Engineer bij Von Gahlen ontwerp je innovatieve technische oplossingen. Deze werk je uit in een gedetailleerd 3D tekeningenpakket. Doordat je werkt aan klantspecifieke oplossingen, zal geen ontwerp hetzelfde zijn. Dit staat garant voor afwisselende dagen en natuurlijk uitdaging.

Werk jij daarnaast nauwkeurig, kan je goed overzicht bewaren en advies geven aan zowel je projectteam als de klant? En beheers jij de zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift goed? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

 • Functie Mechanical Engineer
 • Locatie Zevenaar
 • Opleidingsniveau Mbo niveau 4 of hbo richting werktuigbouwkunde of mechatronica
 • Dienstverband Full-time (38 uur) 

Deze uitdaging wacht op jou

Om je een goed beeld te geven van een werkdag als Mechanical Engineer bij Von Gahlen, vertelt Lucas, Lead Engineer, graag wat meer: "Wat mij aantrekt binnen de organisatie is de bijzondere nichemarkt waarin wij werken en de uitgestrektheid van onze klantenkring. Daardoor opereren wij wereldwijd bij onder andere ziekenhuizen en onderzoeksinstellingen/universiteiten. In het ontwerptraject is er geregeld contact met onze klanten om tot het beste ontwerp te komen. Binnen Von Gahlen werken we bij de afdeling engineering in een multidisciplinair team van twaalf engineers (mechanical, electrical en software), voornamelijk op projectbasis. Afhankelijk van je kennis en ervaring neemt de complexiteit van projecten waar je aan werkt toe. Je zult regelmatig met collega’s van andere afdelingen samenwerken en hiervoor heeft Von Gahlen voor mij de perfecte grootte. Je loopt makkelijk bij je collega’s binnen om snel tot een gerichte oplossing te komen. Daarnaast ben je als Mechanical Engineer meer bezig met het product van A tot Z in plaats van met een klein onderdeel ervan."  

Wat bieden wij?

 • Een professionele internationale werkomgeving met een no-nonsens cultuur
 • Ruimte en waardering voor initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel
 • Een marktconform salaris
 • Pensioenregeling
 • Resultaatafhankelijke bonus
 • Reiskostenvergoeding
 • Gunstige ligging aan de A12 tussen Arnhem en Duitsland

Wie zijn wij?

Von Gahlen is een middelgroot familiebedrijf. Klein genoeg voor korte lijnen en veel invloed, groot genoeg voor een wereldwijde markt. Von Gahlen heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerp en produceren van producten voor de farmaceutische en medische industrie. Bijna alle producten worden klantspecifiek ontworpen en geproduceerd. Met onze producten worden op veilige en verantwoorde wijze nucleaire geneesmiddelen geproduceerd. Hierbij zijn hoge veiligheids- en kwaliteitsnormen van toepassing. Von Gahlen holding bestaat uit diverse werkmaatschappijen met vestigingen in Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten. Op onze hoofdvestiging in Zevenaar vindt het ontwerp, de productie en assemblage van onze producten plaats. Binnen de totale holding zijn ongeveer 85 medewerkers werkzaam. 

Solliciteer direct

Word jij onze nieuwe Mechanical Engineer? Maak je interesse kenbaar door jouw cv en motivatie te sturen naar werken@vongahlen.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Gert Jan Veenstra, Manager Engineering via gj.veenstra@vongahlen.com of (0316) 52 82 75.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Mechanical Engineer - Zevenaar