Vacatures bij von
Gahlen

For sure, we kunnen je alles vertellen wat je moet weten. Kijk achter de schermen, zie wat we bieden en profiteer van een geweldige carrièremogelijkheid in een fantastische sector.

Projectleider Manufacturing

Projectleider Manufacturing

Ben jij die resultaat gedreven, energieke procesdenker? Lees dan snel verder!

Internationaal Accountmanager

Internationaal Accountmanager

Weet jij klanten te binden? Dan ben jij misschien wel de enthousiaste professional die wij zoeken!

Projectmanager

Projectmanager

Ben jij de communicatief vaardige professional die verwachtingen weet te regisseren? Bekijk dan snel onze vacature!

Eerste Monteur Mechatronica

Eerste Monteur Mechatronica

Vind jij het leuk om onze monteurs sturing te geven bij het verrichten van mechatronische montagewerkzaamheden? Wil jij werken aan verschillende projecten voor klanten wereldwijd? In verband met de uitbreiding van ons team zijn wij doorlopend op zoek naar monteurs!

Hbo/wo startersfunctie

Hbo/​wo startersfunctie

Heb jij jouw hbo- of wo-opleiding afgerond? En ben jij op zoek naar een startersfunctie of een tijdelijke functie voor een tussenjaar? Binnen Von Gahlen hebben we diverse mogelijkheden voor starters op de arbeidsmarkt!

Afstudeeropdracht 'Werken bij' website

Afstudeeropdracht 'Werken bij' website

Als afstudeerder maak je een doeltreffend voorstel voor het uitbreiden van onze 'werken bij' website. Hiermee help jij ons team verder groeien!

Technical Buyer

Technical Buyer

Als Technical Buyer zorg je voor een betrouwbare inkoop van onze goederen. Hiermee maak je op operationeel en tactisch niveau echt het verschil binnen onze organisatie. Zie jij het als een interessante uitdaging om inkoopdelen voor onze projecten op tijd, kostenbewust en kwalitatief goed in te kopen? Dan leren we je graag kennen!

Service Engineer

Service Engineer

Heb jij passie voor techniek? Stel je de klant centraal en werk je graag internationaal? Bouw dan mee aan de toekomst van Von Gahlen in de rol als Service Engineer.

Software Engineer

Software Engineer

Zoek je een baan waarin jij mag werken aan verschillende internationale projecten in de medische machinebouw? Wil jij graag werken met verschillende systemen en programmeertalen? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Software Engineer!

ZZP - Monteur Mechatronica

ZZP - Monteur Mechatronica

Wil jij als ZZP'er meewerken aan producten die het verschil maken in de wereld van de nucleaire geneeskunde? Ben jij klaar om jouw passie voor techniek te delen met een hechte groep monteurs?

Monteur Mechatronica

Monteur Mechatronica

Wil jij verantwoordelijkheid voelen voor producten die in de wereld van medisch onderzoek en behandeling het verschil maken voor mensen? Ben jij er klaar voor om jouw passie voor techniek te delen met een hechte groep monteurs met wie je samen de wereld gaat ontdekken? In verband met uitbreiding van ons team zijn wij doorlopend op zoek naar monteurs!

Sales Engineer

Sales Engineer

In verband met uitbreiding van ons team zijn wij doorlopend op zoek naar Sales Engineers! Als Sales Engineer bij Von Gahlen ben je een gepassioneerd ambassadeur van onze producten. Je zult immers onze klanten moeten helpen om de juiste producten te kiezen.

Mechanical Engineer

Mechanical Engineer

In verband met uitbreiding van ons team zijn wij doorlopend op zoek naar Mechanical Engineers! Als Mechanical Engineer bij Von Gahlen ontwerp je innovatieve technische oplossingen. Deze werk je uit in een gedetailleerd 3D tekeningenpakket. Doordat je werkt aan klantspecifieke oplossingen, zal geen ontwerp hetzelfde zijn. Dit staat garant voor afwisselende dagen en natuurlijk uitdaging.

Field Service Engineer - Greater Chicago Area

Field Service Engineer - Greater Chicago Area

We, Von Gahlen International, with our global headquarters in Europe are searching for an professional Field Service Engineer for the Americas.

Open sollicitatie

Denk jij een goede aanvulling te zijn op ons team, maar is er op dit moment geen passende vacature? Von Gahlen groeit, dus wij staan altijd open voor enthousiaste kandidaten die zich in willen zetten voor onze bijzondere producties en oplossingen. Laat via onderstaande link weten waar jouw interesse ligt en wat jij voor ons zou kunnen betekenen. Wie weet kunnen we een mooie samenwerking realiseren.