Vacatures bij von
Gahlen

For sure, we kunnen je alles vertellen wat je moet weten. Kijk achter de schermen, zie wat we bieden en profiteer van een geweldige carrièremogelijkheid in een fantastische sector.

ZZP - Monteur Mechatronica

ZZP - Monteur Mechatronica

Wil jij als ZZP'er meewerken aan producten die het verschil maken in de wereld van de nucleaire geneeskunde? Ben jij klaar om jouw passie voor techniek te delen met een hechte groep monteurs?

Inside Sales Specialist

Inside Sales Specialist

Von Gahlen groeit! Daarom breiden we ons team uit met een Inside Sales Specialist. Als Inside Sales Specialist ben jij het commerciële aanspreekpunt van onze klanten. Jij haalt orders binnen en zorgt er vervolgens voor dat deze orders intern de juiste opvolging krijgen.

Afstudeeropdracht dashboard projectmanagement

Afstudeeropdracht dashboard projectmanagement

Als afstudeerder bij Von Gahlen krijg je de kans een dashboard te ontwikkelen waarmee onze projectmanagers hun projecten nog beter kunnen aansturen. Hiermee maak jij echt het verschil binnen onze organisatie.

QA Manager

QA Manager

Beschik jij over een afgeronde hbo/wo opleiding richting (technische) bedrijfskunde of een vergelijkbare ervaring en heb je kennis over GMP en ISO? Kan jij deze kennis toepassen in ons bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Elektrotechnisch Monteur

Elektrotechnisch Monteur

Heb je net als al onze monteurs een passie voor techniek? Als Elektrotechnisch Monteur werk je namelijk nauw samen met de andere monteurs en de afdelingen engineering en bedrijfsbureau.

Monteur Mechatronica

Monteur Mechatronica

Wil jij verantwoordelijkheid voelen voor producten die in de wereld van medisch onderzoek en behandeling het verschil maken voor mensen? Ben jij er klaar voor om jouw passie voor techniek te delen met een hechte groep monteurs met wie je samen de wereld gaat ontdekken?

Shipping & Logistics Coördinator

Shipping & Logistics Coördinator

We zoeken een Shipping & Logistics Coördinator met kennis en ervaring in het internationaal organiseren van verzendingen. Ben jij een echte regelaar die het leveringsproces volledig beheert? Breng jij met onze logistieke dienstverleners en interne medewerkers de uitvoering van onze projecten tot een optimaal resultaat? Bekijk dan deze vacature.

Procurement Manager

Procurement Manager

Als Procurement Manager selecteer je de juiste leveranciers en zorg je ervoor dat de inkoopdelen tijdig beschikbaar zijn. Draag jij bij aan de verdere ontwikkeling van het inkoopbeleid? Ben je een procesdenker, schakel je snel en kun je goed onderhandelen? Lees dan snel verder!

Projectmanager

Projectmanager

Als Projectmanager binnen onze organisatie ben je betrokken bij de productontwikkeling: van idee tot een operationeel product, in lijn met de business doelstellingen van de klant. Je hebt een directe samenwerking met klant en partners.

Sales Engineer

Sales Engineer

Als Sales Engineer bij Von Gahlen ben je een gepassioneerd ambassadeur van onze producten. Je zult immers onze klanten moeten helpen om de juiste producten te kiezen.

Mechanical Engineer

Mechanical Engineer

Als Mechanical Engineer bij Von Gahlen ontwerp je innovatieve technische oplossingen. Deze werk je uit in een gedetailleerd 3D tekeningenpakket. Doordat je werkt aan klantspecifieke oplossingen, zal geen ontwerp hetzelfde zijn. Dit staat garant voor afwisselende dagen en natuurlijk uitdaging.

Field Service Engineer - Greater Chicago Area

Field Service Engineer - Greater Chicago Area

We, Von Gahlen International, with our global headquarters in Europe are searching for an professional Field Service Engineer for the Americas.