Vacatures bij von
Gahlen

For sure, we kunnen je alles vertellen wat je moet weten. Kijk achter de schermen, zie wat we bieden en profiteer van een geweldige carrièremogelijkheid in een fantastische sector.

Service Coördinator

Service Coördinator

Heb jij organisatorische kwaliteiten? En denk je graag mee met de klant om deze te voorzien van snelle en de juiste service? Dan ben jij misschien de Service Coördinator die ons service team komt versterken.

Hoofd Productie

Hoofd Productie

Ben jij een techneut met leidinggevende ervaring? En ben je op zoek naar een technisch uitdagende omgeving met een diversiteit aan bewerkingen? Voor onze lead precision (o.a. gieten, draaien, frezen) en de productie van verpakkingen zijn wij op zoek naar een Hoofd Productie.

Financial Controller

Financial Controller

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Financial Controller die onze financiële administratie in goede banen kan leiden en kan bijdragen aan structurele verbetering van onze administratieve processen. Ben jij het financieel talent met enkele jaren ervaring in de accountancy of een soortgelijke functie en ben je klaar voor een volgende stap? Ga deze uitdaging met ons aan!

Lead Engineer

Lead Engineer

Heb jij de helikopterview om onze projecten technisch aan te sturen? In deze functie stuur jij een team engineers (werktuigbouwkundig, elektro, software) aan om klantspecifieke projecten op te leveren voor onze internationale klanten in de nucleaire geneeskunde.

Projectleider Manufacturing

Projectleider Manufacturing

Ben jij die resultaat gedreven, energieke procesdenker? Kun jij mensen en middelen optimaal coördineren binnen het gehele productieproces? Dan ben jij misschien wel de Projectleider Manufacturing die wij zoeken!

Internationaal Accountmanager

Internationaal Accountmanager

Weet jij klanten te binden? Dan ben jij misschien wel de enthousiaste professional die wij zoeken!

Eerste Monteur Mechatronica

Eerste Monteur Mechatronica

Vind jij het leuk om onze monteurs sturing te geven bij het verrichten van mechatronische montagewerkzaamheden? Wil jij werken aan verschillende projecten voor klanten wereldwijd? In verband met de uitbreiding van ons team zijn wij doorlopend op zoek naar monteurs!

Hbo/wo startersfunctie

Hbo/​wo startersfunctie

Heb jij jouw hbo- of wo-opleiding afgerond? En ben jij op zoek naar een startersfunctie of een tijdelijke functie voor een tussenjaar? Binnen Von Gahlen hebben we diverse mogelijkheden voor starters op de arbeidsmarkt!

Afstudeeropdracht 'Werken bij' website

Afstudeeropdracht 'Werken bij' website

Als afstudeerder maak je een doeltreffend voorstel voor het uitbreiden van onze 'werken bij' website. Hiermee help jij ons team verder groeien!

Service Engineer

Service Engineer

Heb jij passie voor techniek? Stel je de klant centraal en werk je graag internationaal? Bouw dan mee aan de toekomst van Von Gahlen in de rol als Service Engineer.

ZZP - Monteur Mechatronica

ZZP - Monteur Mechatronica

Wil jij als ZZP'er meewerken aan producten die het verschil maken in de wereld van de nucleaire geneeskunde? Ben jij klaar om jouw passie voor techniek te delen met een hechte groep monteurs?

Monteur Mechatronica

Monteur Mechatronica

Wil jij verantwoordelijkheid voelen voor producten die in de wereld van medisch onderzoek en behandeling het verschil maken voor mensen? Ben jij er klaar voor om jouw passie voor techniek te delen met een hechte groep monteurs met wie je samen de wereld gaat ontdekken? In verband met uitbreiding van ons team zijn wij doorlopend op zoek naar monteurs!

Sales Engineer

Sales Engineer

In verband met uitbreiding van ons team zijn wij doorlopend op zoek naar Sales Engineers! Als Sales Engineer bij Von Gahlen ben je een gepassioneerd ambassadeur van onze producten. Je zult immers onze klanten moeten helpen om de juiste producten te kiezen.

Mechanical Engineer

Mechanical Engineer

In verband met uitbreiding van ons team zijn wij doorlopend op zoek naar Mechanical Engineers! Als Mechanical Engineer bij Von Gahlen ontwerp je innovatieve technische oplossingen. Deze werk je uit in een gedetailleerd 3D tekeningenpakket. Doordat je werkt aan klantspecifieke oplossingen, zal geen ontwerp hetzelfde zijn. Dit staat garant voor afwisselende dagen en natuurlijk uitdaging.

Field Service Engineer - Greater Chicago Area

Field Service Engineer - Greater Chicago Area

We, Von Gahlen International, with our global headquarters in Europe are searching for an professional Field Service Engineer for the Americas.

Open sollicitatie

Denk jij een goede aanvulling te zijn op ons team, maar is er op dit moment geen passende vacature? Von Gahlen groeit, dus wij staan altijd open voor enthousiaste kandidaten die zich in willen zetten voor onze bijzondere producties en oplossingen. Laat via onderstaande link weten waar jouw interesse ligt en wat jij voor ons zou kunnen betekenen. Wie weet kunnen we een mooie samenwerking realiseren.