Vacatures bij von
Gahlen

For sure, we kunnen u alles vertellen wat u moet weten. Kijk achter de schermen, zie wat we bieden en profiteer van een geweldige carrièremogelijkheid in een fantastische sector.

Medewerker (after) sales support

Wij zoeken een administratief expert met commerci√ęle kwaliteiten. Iemand die meedenkt met de klant en de klant voorziet van snelle en juiste informatie. Daarbij heb jij de taak om mee te denken over hoe het orderproces administratief zo goed mogelijk ingericht kan worden.

Spreken de woorden nauwkeurig, multitasken en commercie je aan?

Vind je het interssant om klanten te woord staan en te helpen vanuit een commerciële gedachte? Zou je graag in een internationale organisatie willen werken waarbij veel (internationaal) klantcontact mogelijk is? Beschik jij over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in vooral de Duitse, Nederlandse en eventueel ook nog de Engelse taal? En ben jij in het bezit van minimaal een mbo-4 diploma richting officemedewerker of commercieel binnendienstmedewerker?

Dan zoeken wij jou om ons sales team te versterken!

In deze rol ben je betrokken bij de klant wanneer er een nieuwe opdracht binnenkomt en verleen je de nazorg zodra alles is afgeleverd. Luisteren, regelen en proactiviteit heb je in deze dynamische rol zeker nodig. Je ondersteunt de organisatie door het verkoopproces in goede banen te leiden. Zodra de afdeling sales een opdracht heeft binnengehaald kom jij in actie. Jij zorgt dat het proces op gang komt en de wensen van de klant worden gerealiseerd. Om dit goed te regelen heb je regelmatig contact met collega’s van verschillende afdelingen. Je moet snel kunnen schakelen tussen verschillende klanten en werkzaamheden en je hebt oog voor detail. Uiteindelijk komt op jouw werk de handtekening!

Wanneer het product is afgeleverd start de nazorg. Je onderhoudt klantcontact voor het aanbieden van servicecontracten. Onze apparatuur heeft immers ooit weer een onderhoudsbeurt nodig. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de klant en zorgt ook hier dat duidelijk is wat de wensen en verwachtingen van de klant zijn en legt deze vast in ons systeem.

Wie zijn wij?

Von Gahlen Nederland B.V. is een middelgroot familiebedrijf. Klein genoeg voor korte lijnen en veel invloed, groot genoeg voor een wereldwijde markt. Von Gahlen heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van producten voor de farmaceutische en medische industrie. Bijna alle producten worden klantspecifiek ontworpen en geproduceerd. Met onze producten worden op veilige en verantwoorde wijze nucleaire geneesmiddelen geproduceerd. Hierbij zijn hoge veiligheids- en kwaliteitsnormen van toepassing. Von Gahlen Nederland B.V. is onderdeel van een Nederlandse holding met daarnaast vestigingen in Duitsland en de Verenigde Staten. Op onze hoofdvestiging in Zevenaar vindt het ontwerp, de productie en assemblage van onze producten plaats. Binnen de totale holding zijn ongeveer 85 medewerkers werkzaam.

Wat bieden wij?

  • Een professionele internationale werkomgeving met een no-nonsens cultuur
  • Ruimte en waardering voor initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel
  • Een marktconform salaris
  • Pensioenregeling
  • Resultaatafhankelijke bonus
  • Reiskostenvergoeding
  • Gunstige ligging aan de A12 tussen Arnhem en Duitsland

Interesse in de vacature medewerker (after) sales support?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Anja Medendorp, Manager After Sales, telefoon (0316) 52 82 75. Of stuur direct je sollicitatie naar a.medendorp@vongahlen.com.

Je reactie wordt vertrouwelijk en discreet behandeld. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Medewerker (After) Sales Support - Zevenaar