Vacatures bij von
Gahlen

For sure, we kunnen je alles vertellen wat je moet weten. Kijk achter de schermen, zie wat we bieden en profiteer van een geweldige carrièremogelijkheid in een fantastische sector.

Meewerkstage R&D

Volg jij de opleiding mbo niveau 4 Technicus Engineering Mechatronica of Werktuigbouwkunde? Heb jij altijd goede idee√ęn om zaken te verbeteren of te optimaliseren? Dan zoeken wij jou! Op de R&D afdeling van Von Gahlen zijn we op zoek naar een stagiair(e) die kan helpen met het optimaliseren en door ontwikkelen van bestaande producten. Vragen zoals wat kan er beter en wat kan er anders aan de bestaande productenlijn komen aan bod. Je wordt meegenomen tijdens het optimalisatieproces en de doorontwikkeling van producten:

 1. De te optimaliseren/door te ontwikkelen producten zijn gewoon te vinden in de fabriek, je kunt het product dus echt vasthouden;
 2. Je kunt jouw optimalisaties echt in werking zien treden tijdens je stage!

Tijdens deze stage zal je te maken krijgen met CAD tekenen (Solid Edge), ervaring hiermee is dus zeker mooi meegenomen! Daarnaast krijg je veel te maken met verschillende afdelingen zoals: Werkvoorbereiding, Productie en Assemblage.

Wat wij zoeken

 • Meewerkend stagiair(e) in de richting van mbo Technicus Engineering Mechatronica of Werktuigbouwkunde niveau 4;
 • Je bent beschikbaar per februari 2024;
 • Proactief;
 • Vindingrijk in het vinden van oplossingen;
 • Iemand die echt wat wil neerzetten tijdens de stage!

Wat wij bieden

 • Stagevergoeding;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Flexibele start- en eindtijden;
 • Een goede leeromgeving met de Innovatiehub als extraatje;
 • Korte lijnen waardoor je de hulp krijgt die je nodig hebt tijdens je onderzoek!

Het bedrijf

Von Gahlen is een middelgroot, groeiend familiebedrijf, dat zich kenmerkt door een informele sfeer. Klein genoeg voor korte lijnen en veel invloed, groot genoeg voor een wereldwijde markt. Wij hebben al 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van mooie en complexe hightech producten die gebruikt worden bij onderzoek, productie en vervoer van nucleaire geneesmiddelen. Een boeiende markt die continu in beweging is.

Veel producten worden klantspecifiek ontworpen en geproduceerd. Hierbij zijn hoge veiligheids- en kwaliteitsnormen van toepassing. Ons motto is dan ook: Von Gahlen For Sure! In 2020 hebben wij de Koning Willem 1 prijs ontvangen voor het MKB. De organisatie Von Gahlen bestaat uit meerdere werkmaatschappijen met vestigingen in Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten. Op onze hoofdvestiging in Zevenaar vindt het ontwerp, de productie en assemblage van onze producten plaats. Binnen de totale holding zijn ongeveer 100 medewerkers werkzaam.

Direct solliciteren

Voor meer informatie over de stage kun je contact opnemen met Yanick van Dijk, Innovatiehub Manager, telefoon: 06 459 443 80. Of stuur direct je sollicitatie naar y.vandijk@innovatiehub-al.nl of via onderstaand sollicitatieformulier.

Meewerkstage R&D MBO niveau 4

Wil je meer informatie of direct solliciteren? Solliciteer dan via onderstaande button.

Neem contact op | Contact us

Bestand uploaden
Bestand uploaden

Open sollicitatie

Denk jij een goede aanvulling te zijn op ons team, maar is er op dit moment geen passende vacature? Von Gahlen groeit, dus wij staan altijd open voor enthousiaste kandidaten die zich in willen zetten voor onze bijzondere producties en oplossingen. Laat via onderstaande link weten waar jouw interesse ligt en wat jij voor ons zou kunnen betekenen. Wie weet kunnen we een mooie samenwerking realiseren.

Open sollicitatie