Vacatures bij von
Gahlen

For sure, we kunnen u alles vertellen wat u moet weten. Kijk achter de schermen, zie wat we bieden en profiteer van een geweldige carrièremogelijkheid in een fantastische sector.

Monteur Mechatronica

Wil jij verantwoordelijkheid voelen voor producten die in de wereld van medisch onderzoek en behandeling het verschil maken voor mensen? Ben jij er klaar voor om jouw passie voor techniek te delen met een hechte groep monteurs met wie je samen de wereld gaat ontdekken?

Zei jij zojuist twee keer ‘ja’, dan past werken bij Von Gahlen als Monteur Mechatronica bij jou! Lees snel verder wat wij je te bieden hebben en hoe je direct kunt solliciteren.

 • Functie Monteur Mechatronica
 • Locatie Zevenaar
 • Denkniveau Mbo
 • Dienstverband Full-time (38 uur)

Deze uitdaging wacht op jou

Je aanstaande collega Raymon vertelt graag over de uitdaging die op jou wacht als Monteur Mechatronica. “Samen met collega’s ben ik verantwoordelijk voor het opbouwen van de producten van de klant. Van het bedraden en monteren van machines tot het installeren en aansluiten van besturingskasten. Om dit werk goed te doen, is het belangrijk dat je interesse hebt in PLC besturingssystemen. Het zijn soms grote klussen, maar het helpt dat we met z’n achten zijn en ieder zijn expertise heeft”, zegt Raymon. Dankzij zijn werk komt hij op niet-alledaagse bestemmingen. “De producten bouwen we op én testen we in Zevenaar, voordat ze naar de klant gaan. Gaan de producten naar het buitenland, dan gaan een aantal monteurs mee. De reizen zijn altijd een unieke ervaring. Ik heb al best veel mooie plekken op de wereld gezien.”

Dit bieden wij jou

Naast uitdagend werk in een hecht team met soms unieke reizen, hebben we ook dit voor jou in de aanbieding:

 • Professionele werkomgeving in een familiebedrijf
 • Ruimte en waardering voor initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel
 • Marktconform salaris
 • Goede pensioenregeling
 • Resultaatafhankelijke bonus
 • Reiskostenvergoeding
 • Gunstige ligging aan de A12 tussen Arnhem en Duitsland

Von Gahlen als jouw nieuwe werkgever

Dat jij jezelf op je plek voelt en geniet van je baan, is heel belangrijk voor Von Gahlen. Als middelgroot familiebedrijf zorgen wij daarvoor. We zijn weliswaar groot genoeg voor een wereldwijde markt, maar met 85 collega’s zeker nog klein genoeg voor fijne korte lijnen. Je komt bij ons bij een specialist met ruim 45 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van afschermingsproducten van lood voor de farmaceutische en medische industrie. Je draagt bij ons op veilige en verantwoorde wijze baan aan de nucleaire geneeskunde. Voor bijna alle klanten werk je aan specifieke producten.

Direct solliciteren 

Denk jij onze nieuwe Monteur Mechatronica te zijn? We zijn ontzettend benieuwd naar je sollicitatie! Reageer direct en mail je cv en motivatie naar werken@vongahlen.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marco van den Born, Manager Assembly via m.vandenborn@vongahlen.com of (0316) 52 82 75.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Monteur Mechatronica - Zevenaar