Vacatures bij von
Gahlen

For sure, we kunnen u alles vertellen wat u moet weten. Kijk achter de schermen, zie wat we bieden en profiteer van een geweldige carrièremogelijkheid in een fantastische sector.

Office Assistant

Doordat een van onze Office Assistants promotie heeft gemaakt naar een andere functie binnen de organisatie, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Als Office Assistant bij Von Gahlen ben je hét eerste aanspreekpunt voor zowel klanten, bezoekers als collega’s en functioneer je als een echte duizendpoot. Je gaat je bezighouden met een diversiteit aan (administratieve) werkzaamheden.

Heb jij minimaal mbo-4 afgerond en ervaring op administratief/secretarieel gebied? Beheers jij de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift? Ben je accuraat, representatief en kan je prioriteiten stellen? Dan komen wij graag in contact met jou!

 • Functie Office Assistant
 • Locatie Zevenaar
 • Opleidingsniveau Mbo-4
 • Dienstverband 16 uur per week

Deze uitdaging wacht op jou

De functie betreft een duobaan en daarom vertelt je toekomstige collega Pauline, Office Assistant, wat meer over de functie: “Ik start altijd met het bekijken van de agenda’s van de managers en de planning van de spreekruimten. Op die manier weet ik wat er die dag speelt. Vervolgens controleer ik diverse mailboxen en werk ik deze bij. Verder boek ik vluchten, treinreizen en hotels voor mijn collega’s en draag ik zorg voor de juiste reisdocumenten. Ik ondersteun het management bij het verspreiden van notulen en plan afspraken. Ook moet ik met regelmaat correspondentie opstellen. Onze HR Manager ondersteun ik met enkele HR-werkzaamheden zoals de verwerking van verlof- en verzuim en het inplannen van sollicitatiegesprekken. Mijn dag is heel gevarieerd en niet één keer hetzelfde. Het is altijd weer fijn als iedereen blij is dat alles goed is georganiseerd en je waardeert om de hulp die je hebt geboden. Voor de uitvoering van deze taken is uitgebreide talenkennis in woord en geschrift belangrijk. Het is best een uitdaging om steeds weer te schakelen tussen de grote diversiteit aan taken. Deze functie past bij jou als je behulpzaam bent, goed prioriteiten kan stellen en zorgvuldig kan werken.”  

Wat bieden wij?

 • Een professionele internationale werkomgeving met een no-nonsens cultuur
 • Ruimte en waardering voor initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel
 • Een marktconform salaris
 • Pensioenregeling
 • Resultaatafhankelijke bonus
 • Reiskostenvergoeding
 • Gunstige ligging aan de A12 tussen Arnhem en Duitsland

Wie zijn wij?

Von Gahlen is een middelgroot familiebedrijf. Klein genoeg voor korte lijnen en veel invloed, groot genoeg voor een wereldwijde markt. Von Gahlen heeft al meer dan 45 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van producten voor de farmaceutische en medische industrie. Bijna alle producten worden klantspecifiek ontworpen en geproduceerd. Met onze producten worden op veilige en verantwoorde wijze nucleaire geneesmiddelen geproduceerd. Hierbij zijn hoge veiligheids- en kwaliteitsnormen van toepassing. Von Gahlen holding bestaat uit diverse werkmaatschappijen met vestigingen in Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten. Op onze hoofdvestiging in Zevenaar vindt het ontwerp, de productie en assemblage van onze producten plaats. Binnen de totale holding zijn ongeveer 85 medewerkers werkzaam.

Solliciteer direct!

Wij zijn een succesvol en groeiend bedrijf met een wereldwijde afzetmartk. Wil jij als Office Assistant met ons meegroeien? Stuur dan direct je sollicitatie naar werken@vongahlen.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Heidi Raayman, Management Assistant via h.raayman@vongahlen.com. of (0316) 52 82 75.

Office Assistant - Zevenaar