Vacatures bij von
Gahlen

For sure, we kunnen je alles vertellen wat je moet weten. Kijk achter de schermen, zie wat we bieden en profiteer van een geweldige carrièremogelijkheid in een fantastische sector.

Projectleider Manufacturing

Ben jij die resultaat gedreven, energieke procesdenker? Lees dan snel verder!

Functieprofiel

Als Projectleider Manufacturing bij Von Gahlen in Zevenaar draag je de verantwoordelijkheid voor het monitoren van projecten vanaf overdracht van engineering tot en met oplevering. Je maakt productieplanningen, beheert budgetten en coördineert optimaal de mensen en middelen binnen het gehele productieproces. Vervolgens rapporteer je als Projectleider Manufacturing proactief de voortgang hiervan richting projectmanagement.

Jij hebt direct invloed op de kwaliteit en levertijd van het eindproduct. Je werkt aan veel verschillende projecten en door een goede voorbereiding en planning ben je in staat om hierin het overzicht te bewaren. Als spil in de organisatie heb je als Projectleider Manufacturing een brede taak. Je maakt, bewaakt en stuurt de planning en processen aan die komen kijken bij het complexe bedrijfsproces binnen Von Gahlen.

Je bent betrokken bij projecten vanaf kick-off project tot oplevering. Hierbij is ervaring in een soortgelijke rol binnen een technische projectenorganisatie zeer bruikbaar. Heb je echter als starter affiniteit met techniek, een proactieve houding, oog voor detail en veel enthousiasme? Dan biedt Von Gahlen de mogelijkheid om in de rol te groeien. 

Verantwoordelijkheden:

 • Opstellen van productie begrotingen op basis van overdracht project vanaf engineering tot oplevering.
 • Beoordeelt de overdracht op basis van volledigheid en kwaliteit (tekeningen, stuklijsten, calculaties).
 • Analyseert de benodigde capaciteit (mens, materiaal, machine) en bepaalt de logistieke flow.
 • Besluit samen met afdeling inkoop over “make” or “buy” delen.
 • Stelt een advies op aangaande productie-/werkmethode.
 • Verzorgt werkopdrachten voor “make”-delen voorzien van routing, begrote uren, tekeningen en eventuele verdere informatie en stuklijst.
 • Coördineert in overleg met de Projectmanager, teamleider productie en de teamleider Assembly de planning.
 • Stelt in samenwerking met de teamleider productie en/of de teamleider Assembly werkinstructies op en onderhoudt deze.
 • Analyseert productiemethoden en werkwijze, doet voorstellen ter verbetering/procesoptimalisatie.
 • Monitoren van uren en kostenontwikkeling en hierover rapporteren en op anticiperen.
 • Volgt de productie-/werkprocessen en doet voorstellen ten einde de efficiency en kostprijsreductie te optimaliseren.

Wij vragen:

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding in een logistieke of technische richting, bijvoorbeeld Technisch Bedrijfskunde of Supply Chain Management
 • Kennis van productieprocessen in de metaalbewerking en van diverse materialen en gereedschappen.
 • Een echte teamspeler die medewerkers en middelen zo effectief mogelijk kan inzetten.
 • Ervaring met het werken in ERP-systemen, bij voorkeur ISAH
 • Probleemoplossende instelling, analytisch vermogen en kostenbewustzijn
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels

De functie van Projectleider Manufacturing is een prachtige kans voor een gedreven starter die op zoek is naar dynamiek en verantwoordelijkheid. Dit binnen een sterk groeiend bedrijf met een familiair karakter.

Wij bieden:

 • Werken bij een maatschappelijk relevante onderneming, die in 2020 de prestigieuze Koning Willem I Prijs heeft gewonnen (de Oscar voor het Nederlandse bedrijfsleven; https://www.kw1prijs.nl/winnaars/Von-Gahlen-Nederland-BV
 • Internationale hightech opdrachtgevers waaronder ziekenhuizen, universiteiten en onderzoekscentra
 • Een familiebedrijf met een informele sfeer en no-nonsens cultuur
 • Een werkplek waar ruimte is voor initiatief en waar het nemen van eigen verantwoordelijkheid wordt aangemoedigd 
 • Goede begeleiding en opleidingsmogelijkheden

Bedrijfsomschrijving

Von Gahlen ontwikkelt, produceert, installeert en onderhoudt complete productiefaciliteiten en aanverwante producten voor producenten voor nucleaire geneeskunde. Deze producenten zijn academische ziekenhuizen of commerciële producenten over de hele wereld. Hier worden medische isotopen gemaakt voor de diagnostiek en behandeling van ziekten zoals kanker.

De maatwerk oplossingen die wij bij Von Gahlen voor onze klanten ontwikkelen zorgen ervoor dat mensen beschermd kunnen werken tijdens de productie en het vervoer van medische isotopen. Hierdoor kunnen wij op een veilige manier bijdragen aan de genezing van mensen. Alle collega's bij Von Gahlen dragen daardoor bij aan een gezondere wereld. Von Gahlen is dan ook bekroond voor moedig, veerkrachtig en duurzaam ondernemerschap met de prestigieuze Koning Willem I Prijs. De Oscar van het Nederlandse bedrijfsleven.

De internationale marktpositie van Von Gahlen wordt steeds sterker. Dat leidt tot stevige groei en vereist verdere professionalisering van de organisatie. Met zo’n 90 zeer betrokken collega’s werkt Von Gahlen iedere dag om de groeiambities te realiseren en de organisatie naar een hoger level te tillen.  

Geïnteresseerd? 

Siebert & Wassink is door Von Gahlen gevraagd te ondersteunen bij de werving- en selectieprocedure voor de Projectleider Manufacturing.  

Wij streven ernaar om de procedure in mei/juni 2022 af te ronden. 

Let op: Er is geen planning van toepassing binnen dit wervingsproces. Indien geïnteresseerden zich kandidaat stellen, zullen bij geschiktheid de gesprekken gevoerd worden en kan de procedure dus eerder afgerond worden.

Solliciteer hier middels een motivatie en een CV. Neem voor meer informatie contact op met Tom Munster van Siebert & Wassink:

t: 053 – 480 35 50 
m: 06 – 43 03 07 99
e: munster@siebertwassink.nl
w: www.siebertwassink.nl

Projectleider Manufacturing

Open sollicitatie

Denk jij een goede aanvulling te zijn op ons team, maar is er op dit moment geen passende vacature? Von Gahlen groeit, dus wij staan altijd open voor enthousiaste kandidaten die zich in willen zetten voor onze bijzondere producties en oplossingen. Laat via onderstaande link weten waar jouw interesse ligt en wat jij voor ons zou kunnen betekenen. Wie weet kunnen we een mooie samenwerking realiseren.