Vacatures bij von
Gahlen

For sure, we kunnen je alles vertellen wat je moet weten. Kijk achter de schermen, zie wat we bieden en profiteer van een geweldige carrièremogelijkheid in een fantastische sector.

Projectmanager

Als Projectmanager bij Von Gahlen ben je verantwoordelijk voor het leiden van meerdere projecten met als gemeenschappelijke deler het produceren en installeren van apparatuur voor internationale klanten in de nucleaire geneeskunde. Je draagt zorg voor het soepel laten verlopen van kwalitatief en technologisch hoogstaande projecten vanaf order tot en met oplevering bij de klant. Je rapporteert direct aan de directie van Von Gahlen.

Daarnaast ben je betrokken bij de productontwikkeling: van het idee tot operationeel product, geheel in lijn met de business doelstellingen van de klant en eigen interne organisatie. Je werkt nauw samen met klanten en partners.

Zodra de offerte een order is geworden ben jij in de lead tot en met de oplevering. Je ontwikkelt een projectplan waarbij je rekening houdt met tijdsplanning, financiën, kwaliteit, materieel en personeel. Je krijgt hierin ondersteuning van een projectteam. Als Projectmanager stuur, coach en inspireer je de medewerkers die betrokken zijn bij het project. Dit, op een manier waarbij de voortgang van de projecten nauwlettend wordt gevolgd en waarbij tijdig wordt bijgestuurd waar nodig.
Daar waar gewenst ondersteun je sales bij het technisch, planmatig of inhoudelijk opstellen van offertes.

Als Projectmanager bij Von Gahlen begeef je je in een mondiale nichemarkt. Opdrachtgevers stellen nucleaire isotopen samen volgens de laatste ontwikkelingen en hoge kwaliteitseisen. Von Gahlen levert producten voor deze zeer complexe markt. Het eindproduct komt ten goede aan de veiligheid en gezondheid van zowel werknemers als patiënten. De markt vernieuwt zich continu waardoor elke order weer een nieuwe uitdaging is.

Verantwoordelijkheden:

 • Verantwoordelijk voor effectieve communicatie richting stakeholders. Je managet de verwachtingen tijdig en goed
 • Verantwoordelijk voor de voorbereiding, beschrijving, planning, uitvoering, voortgangsbewaking en evaluatie van projecten
 • Zorgdragen voor designmanagement en projectrealisatie conform planning, klantspecificaties, binnen budget en volgens de branche richtlijnen
 • Beschermen van de commerciële positie van Von Gahlen door middel van good practice contractstrategieën, inkoop, onderhandeling en contractbeheer

Wij vragen: 

 • Een afgeronde technische HBO of WO opleiding 
 • Minimaal 3 jaar ervaring als Projectleider bij een technische opdrachtgever
 • Affiniteit met machinebouw en/of de medische technische sector
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels
 • Reisbereidheid in binnen- en buitenland
 • Resultaatgerichtheid, kostenbewust en een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • In staat om te schakelen tussen zeer uiteenlopende opdrachtgevers en contactpersonen
 • Type: communicatief sterk, planmatig ingesteld, doortastend, flexibel en stressbestendig


Deze functie is uitermate geschikt voor een daadkrachtige organisator die zich prettig voelt binnen een dynamische internationale sector. De beoogde kandidaat ziet uitdaging om Von Gahlen verder uit te bouwen en te professionaliseren.

Wij bieden:

 • De mogelijkheid om je ervaring als projectleider verder te ontwikkelen binnen een internationale werkomgeving
 • Een organisatorisch uitdagende functie in een bijzondere en maatschappelijk relevante sector
 • Internationale hightech opdrachtgevers waaronder ziekenhuizen, universiteiten en onderzoekscentra
 • Een familiebedrijf met een informele onderlinge sfeer en no-nonsense cultuur 
 • Een werkplek waar ruimte en waardering is voor initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel
 • Goede begeleiding en opleidingsmogelijkheden
 • Gunstige ligging aan de A12 tussen Arnhem en Duitsland

Bedrijfsomschrijving

Von Gahlen ontwikkelt, produceert, installeert en onderhoudt complete productiefaciliteiten en aanverwante producten voor producenten voor nucleaire geneeskunde Deze producenten zijn academische ziekenhuizen of commerciële producenten over de hele wereld. Hier worden medische isotopen gemaakt voor de diagnostiek en behandeling van ziekten zoals kanker. 

De maatwerk oplossingen die wij bij Von Gahlen voor onze klanten ontwikkelen zorgen ervoor dat mensen beschermd kunnen werken tijdens de productie en het vervoer van medische isotopen. Hierdoor kunnen zij op een veilige manier bijdragen aan de genezing van mensen. Alle collega's dragen daardoor bij aan een gezondere wereld. Von Gahlen is dan ook bekroond voor moedig, veerkrachtig en duurzaam ondernemerschap met de prestigieuze Koning Willem I Prijs. De Oscar van het Nederlandse bedrijfsleven.

De internationale marktpositie van Von Gahlen wordt steeds sterker. Dat leidt tot stevige groei en vereist verdere professionalisering van de organisatie. Met zo’n 90 zeer betrokken collega’s werkt Von Gahlen iedere dag om de groeiambities te realiseren en de organisatie naar een hoger level te tillen.   

Geïnteresseerd?

Siebert & Wassink is door Von Gahlen gevraagd te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes in strategie en organisatieontwikkeling en verzorgt de werving- en selectieprocedure voor de Projectmanager. 


Reageren op deze functie kan uiterlijk tot 25 augustus 2021. De eerste gesprekken worden gevoerd door Hugo Leusink (van Siebert & Wassink) op 30 en 31 augustus. De vervolggesprekken met Von Gahlen zijn gepland in week 36 en 37. 

Wij streven ernaar om de procedure voor 1 oktober 2021 af te ronden. 

Neem voor meer informatie contact op met Hugo Leusink van Siebert & Wassink. Of solliciteer hier

t: 053 – 480 35 50 
m: 06 – 58 01 33 83 
e: leusink@siebertwassink.nl 
w: www.siebertwassink.nl

Projectmanager - Zevenaar

Open sollicitatie

Denk jij een goede aanvulling te zijn op ons team, maar is er op dit moment geen passende vacature? Von Gahlen groeit, dus wij staan altijd open voor enthousiaste kandidaten die zich in willen zetten voor onze bijzondere producties en oplossingen. Laat via onderstaande link weten waar jouw interesse ligt en wat jij voor ons zou kunnen betekenen. Wie weet kunnen we een mooie samenwerking realiseren.