Vacancies

Vacancies 
at von Gahlen

For sure, we can tell you everything you need to know. Look behind the scenes, see what we offer and take advantage of a great career opportunity in a fantastic sector.

Projectmanager

Als Projectmanager binnen onze organisatie ben je betrokken bij de productontwikkeling van idee tot een operationeel product in lijn met de business doelstellingen van de klant. Je hebt een directe samenwerking met klant en partners.

 • Functie Projectmanager
 • Locatie Zevenaar
 • Opleidingsniveau Technische hbo/wo-opleiding
 • Dienstverband Full-time

Deze uitdaging wacht op jou

Theo, meer dan 30 jaar werkzaam bij Von Gahlen en inmiddels in de functie van Sr. Projectmanager, vertelt graag meer over zijn functie: “Wat het werken bij Von Gahlen als Projectmanager zo interessant maakt is het internationale aspect in de nichemarkt waarbij onze klanten nucleaire isotopen samenstellen volgens de laatste ontwikkelingen en met hoge kwaliteitseisen. Wij leveren producten voor deze zeer complexe markt waarbij het eindproduct ten goede komt aan de veiligheid en gezondheid van werknemers en patiënten. De markt vernieuwt zich continu waardoor elke order weer een uitdaging is. Voor deze functie is een heldere afstemming met de klant en het projectkader belangrijk zodat je het projectplan goed kan inrichten en tijdens de uitvoering goed het overzicht kan bewaken en afwijkingen tijdig kunt signaleren en bijsturen. Een projectteam binnen ons bedrijf is multidisciplinair. De projectmanager stuurt, coacht en inspireert de medewerkers die betrokken zijn bij het project. Daarbij komen je leidinggevende- en communicatieve vaardigheden goed van pas.” 

Wat vragen wij nog meer?

Omdat wij veel internationale klanten hebben, is beheersing van Nederlandse, Engelse en Duitse taal zeer belangrijk. Je beschikt over een afgeronde technische hbo/wo opleiding en je hebt affiniteit met mechatronica en/of de medische technische omgeving. Ben jij kostenbewust, resultaatgericht, bereid om te reizen en kan jij jezelf goed presenteren? Dan komen wij graag in contact met jou!

Wat bieden wij?

 • Een professionele internationale werkomgeving met een no-nonsens cultuur
 • Ruimte en waardering voor initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel
 • Een marktconform salaris
 • Pensioenregeling
 • Resultaatafhankelijke bonus
 • Reiskostenvergoeding
 • Gunstige ligging aan de A12 tussen Arnhem en Duitsland

Wie zijn wij?

Von Gahlen is een middelgroot familiebedrijf. Klein genoeg voor korte lijnen en veel invloed, groot genoeg voor een wereldwijde markt. Von Gahlen heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerp en produceren van producten voor de farmaceutische en medische industrie. Bijna alle producten worden klantspecifiek ontworpen en geproduceerd. Met onze producten worden op veilige en verantwoorde wijze nucleaire geneesmiddelen geproduceerd. Hierbij zijn hoge veiligheids- en kwaliteitsnormen van toepassing. Von Gahlen holding bestaat uit diverse werkmaatschappijen met vestigingen in Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten. Op onze hoofdvestiging in Zevenaar vindt het ontwerp, de productie en assemblage van onze producten plaats. Binnen de totale holding zijn ongeveer 85 medewerkers werkzaam. 

Solliciteer direct

Word jij onze nieuwe Projectmanager? Maak je interesse kenbaar door jouw cv en motivatie te sturen naar werken@vongahlen.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met onze HR Manager Tessa van Enckevort via t.vanenckevort@vongahlen.com.

Projectmanager