Vacatures bij von
Gahlen

For sure, we kunnen je alles vertellen wat je moet weten. Kijk achter de schermen, zie wat we bieden en profiteer van een geweldige carrièremogelijkheid in een fantastische sector.

Sales Development Manager

Als Sales Development Manager bij Von Gahlen ga je, in een groeiende markt, op salesgebied zorgen voor meer sturing en focus. Samen met jouw salescollega’s en de directie vertaal je mondiale marktontwikkelingen in strategische doelen en verkoopplannen.

Vanuit de verkoopplannen bewerk je actief de markt van Von Gahlen. Dit doe je middels een heldere salesaanpak, waarbij je een salesfunnel ontwikkelt welke leidt tot het gewenste succes. Je bent in staat om je collega’s van de salesafdeling daarin mee te nemen en te ondersteunen. Dit alles doe je binnen de unieke nucleaire geneesmiddelensector; een markt die continu in ontwikkeling is.

Je initieert, stuurt en handhaaft klanttevredenheid en salesresultaat. Dit door voortdurend te werken aan de beste oplossingen, service en condities. Je bent gewend altijd te streven naar de hoogste standaard in kwaliteit, efficiency en rendement vanuit jouw enthousiasme, drive en doorzettingsvermogen. Salestrajecten bij Von Gahlen kunnen complexe en langdurige trajecten zijn. Jouw vasthoudendheid en professionaliteit zorgen ervoor dat je deze trajecten omzet naar concrete opdrachten. Ontwikkeling en resultaat gaan in jouw manier van werken hand in hand, waardoor groei in professionaliteit, eigenaarschap en expertise leidt tot groei in markten, focus, omzet, effectiviteit en vertrouwen. 

Verantwoordelijkheden:

 • Ontwikkelen, vastleggen en uitvoeren van het commerciële plan
 • Bepalen en halen van concreet geformuleerde, commerciële (team)doelstellingen
 • Intern draagvlak en betrokkenheid creëren voor de commerciële doelstellingen 
 • Creëren van een duidelijke sales aanpak en een optimale salesfunnel
 • In kaart brengen van potentiële (nieuwe) markten/sectoren en deze actief benaderen
 • Acteren als strategisch partner voor (potentiële) klanten
 • Uitbreiden en onderhouden van het relatiebestand middels actief en gestructureerd klantbeheer
 • Participeren in netwerkgroepen die bijdragen aan de versterking van de commerciële propositie van Von Gahlen
 • Op de hoogte zijn van actuele ontwikkelingen op het vakgebied van Von Gahlen en deze delen met (potentiële) klanten 
 • Juiste synergie creëren tussen het marketing- en salesbeleid zodat deze optimaal aansluiten op elkaar
 • Het bezoeken van internationale beurzen zoals EANM, DGN en SNMMI
 • Direct rapporteren aan de directie (aandeelhouders)

Wij vragen: 

 • HBO/WO werk- denkniveau 
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie binnen een (internationale) klantorder gestuurde productieomgeving/machinebouw
 • Ervaring met het professioneel neerzetten van salesdoelen, verkoopplannen en salesfunnels 
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in Nederlands, Engels en Duits
 • In staat om anderen te enthousiasmeren en mee te krijgen in een nieuwe manier van werken
 • Kennis van en ervaring met data-gedreven aanpak, budgetteren, strategiebepaling- in implementatie 
 • Internationale reisbereidheid, met name West-Europa
 • Type: ondernemend, proactief, hands-on, klantgericht, scherp, vlotte communicatie

De rol is uitermate geschikt voor een daadkrachtige sales professional die toe is aan een vervolgstap. Je hebt ervaring met het opstellen van salesstrategieën en creëert door goede argumentatie moeiteloos draagvlak bij collega’s.

Wij bieden:

 • De kans om in grote mate van vrijheid een salesstrategie te formuleren en vanuit daar de business verder uit te bouwen
 • Een uitdagende commerciële functie in een bijzondere en maatschappelijk relevante sector 
 • Internationale hightech opdrachtgevers waaronder ziekenhuizen, universiteiten en onderzoekscentra
 • Een familiebedrijf met een informele sfeer en no-nonsens cultuur

Bedrijfsomschrijving

Von Gahlen ontwikkelt, produceert, installeert en onderhoudt complete productiefaciliteiten en aanverwante producten voor producenten voor nucleaire geneeskunde Deze producenten zijn academische ziekenhuizen of commerciële producenten over de hele wereld. Hier worden medische isotopen gemaakt voor de diagnostiek en behandeling van ziekten zoals kanker. 

De maatwerk oplossingen die wij bij Von Gahlen voor onze klanten ontwikkelen zorgen ervoor dat mensen beschermd kunnen werken tijdens de productie en het vervoer van medische isotopen. Hierdoor kunnen zij op een veilige manier bijdragen aan de genezing van mensen. Alle collega's dragen daardoor bij aan een gezondere wereld. Von Gahlen is dan ook bekroond voor moedig, veerkrachtig en duurzaam ondernemerschap met de prestigieuze Koning Willem I Prijs. De Oscar van het Nederlandse bedrijfsleven.

De internationale marktpositie van Von Gahlen wordt steeds sterker. Dat leidt tot stevige groei en vereist verdere professionalisering van de organisatie. Met zo’n 90 zeer betrokken collega’s werkt Von Gahlen iedere dag om de groeiambities te realiseren en de organisatie naar een hoger level te tillen.   
 

Geïnteresseerd?

Siebert & Wassink is door Von Gahlen gevraagd te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes in strategie en organisatieontwikkeling en verzorgt de werving- en selectieprocedure voor de Sales Development Manager. 

Reageren op deze functie kan uiterlijk tot 23 augustus 2021. De eerste gesprekken worden gevoerd door Hugo Leusink (van Siebert & Wassink) op 26 en 27 augustus. De vervolggesprekken met Von Gahlen zijn gepland in week 35 en 36. 

Wij streven ernaar om de procedure voor 1 oktober 2021 af te ronden. 

Neem voor meer informatie contact op met Hugo Leusink van Siebert & Wassink. Of solliciteer hier.

t: 053 – 480 35 50 
m: 06 – 58 01 33 83 
e: leusink@siebertwassink.nl 
w: www.siebertwassink.nl 

Sales Development Manager

Open sollicitatie

Denk jij een goede aanvulling te zijn op ons team, maar is er op dit moment geen passende vacature? Von Gahlen groeit, dus wij staan altijd open voor enthousiaste kandidaten die zich in willen zetten voor onze bijzondere producties en oplossingen. Laat via onderstaande link weten waar jouw interesse ligt en wat jij voor ons zou kunnen betekenen. Wie weet kunnen we een mooie samenwerking realiseren.