Vacatures bij von
Gahlen

For sure, we kunnen u alles vertellen wat u moet weten. Kijk achter de schermen, zie wat we bieden en profiteer van een geweldige carrièremogelijkheid in een fantastische sector.

Sales Engineer

Als Sales Engineer bij Von Gahlen ben je een gepassioneerd ambassadeur van onze producten. Je zult immers onze klanten moeten helpen om de juiste producten te kiezen.

Weet jij als geen ander de klantbehoefte door te vertalen naar een optimale oplossing? Gaat jouw hart sneller kloppen als je deze oplossing vervolgens technisch en financieel uit mag werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

 • Functie Sales Engineer
 • Locatie Zevenaar
 • Opleidingsniveau Hbo richting werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde of mechatronica
 • Dienstverband Full-time (38 uur)

Deze uitdaging wacht op jou

Joris, Manager Sales Engineering, vertelt kort wat de functie van Sales Engineer bij Von Gahlen zo bijzonder maakt: “In één woord: de markt. Wij ontwikkelen producten voor een niet voor de hand liggende markt. Hierdoor is er veel diversiteit in offertes. Daarnaast is deze markt continu in ontwikkeling. Denk bijvoorbeeld aan wetenschappelijke ontwikkelingen in radiofarmaca of veranderende wetgeving in de productie ervan. Iets wat vorig jaar de norm was, kan nu volledig zijn veranderd . Je moet meegaand met de klant zijn en het gesprek aangaan. Samen kom je het totale eisenpakket te weten, waarmee je een helder en aantrekkelijk voorstel kunt creëren. Onze klanten zitten wereldwijd, daarom is kennis van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal nodig. Ook nieuwsgierigheid is belangrijk. Ik heb ooit een offerte voor een nieuw totaalproduct gemaakt waarbij het product getest moest worden door bepaalde instanties. Er moest van alles uitgezocht worden. Ik heb mezelf volledig in een nieuw onderwerp verdiept. Zoiets uitzoeken, dat moet je wel liggen. Ongeveer 2 à 3 keer per jaar bezoeken wij beurzen zoals EAWM, DGN en SNMMI. Bereid zijn om wereldwijd te reizen is zeker een must.”

Wat bieden wij?

 • Een professionele internationale werkomgeving met een no-nonsens cultuur
 • Ruimte en waardering voor initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel
 • Goede begeleiding en opleidingsmogelijkheden
 • Een marktconform salaris
 • 200 vakantie-uren en 40 ADV-uren per jaar bij een fulltime dienstverband
 • Pensioenregeling
 • Resultaatafhankelijke bonus
 • Gunstige ligging aan de A12 tussen Arnhem en Duitsland

Wie zijn wij? 

Von Gahlen is een middelgroot, groeiend familiebedrijf, dat zich kenmerkt door een informele sfeer. Klein genoeg voor korte lijnen en veel invloed, groot genoeg voor een wereldwijde markt. Wij hebben al meer dan 45 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van mooie en complexe hightech producten die gebruikt worden bij onderzoek, productie en vervoer van nucleaire geneesmiddelen. Een boeiende markt die continu in beweging is. Veel producten worden klantspecifiek ontworpen en geproduceerd. Hierbij zijn hoge veiligheids- en kwaliteitsnormen van toepassing. Ons motto is dan ook: Von Gahlen For Sure! De organisatie Von Gahlen bestaat uit meerdere werkmaatschappijen met vestigingen in Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten. Op onze hoofdvestiging in Zevenaar vindt het ontwerp, de productie en assemblage van onze producten plaats. Binnen de totale holding zijn ongeveer 85 medewerkers werkzaam.

Solliciteer direct

Word jij onze nieuwe Sales Engineer? Maak je interesse kenbaar door jouw cv en motivatie te sturen naar werken@vongahlen.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Joris Hendriksen, Manager Sales Engineering via j.hendriksen@vongahlen.com of (0316) 52 82 75.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sales Engineer - Zevenaar