Vacatures bij von
Gahlen

For sure, we kunnen u alles vertellen wat u moet weten. Kijk achter de schermen, zie wat we bieden en profiteer van een geweldige carrièremogelijkheid in een fantastische sector.

Service Engineer

Heb jij een passie voor techniek? En stel je de klant graag centraal? Bouw dan mee aan de toekomst van Von Gahlen in de rol van Service Engineer.

Daarbij werk je graag internationaal. Samen met de andere Service Engineers ben je verantwoordelijk voor preventief en correctief onderhoud voor onze klanten in de medische wereld gericht op radioactieve geneeskunde. Wil jij hier aan bijdragen?

 • Functie Service Engineer
 • Locatie Zevenaar
 • Dienstverband full-time (38 uur)

Deze uitdaging wacht op jou

Om je een beeld te geven van wat je te wachten staat, vertelt Fons je graag wat meer over zijn rol als Service Engineer: “Als Service Engineer ben ik veel buiten de organisatie actief voor correctief en preventief onderhoud bij onze klanten. Dit kan in Koeweit en Brazilië zijn maar ook in Nijmegen. Om als Service Engineer aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je een brede technische achtergrond hebt zoals mechatronica. Op locatie moet je namelijk diverse problemen kunnen oplossen. Daarnaast sta je het ene moment in contact met professoren en artsen en het andere moment met een collega monteur. Ontzettend divers dus waardoor je goed moet kunnen schakelen. Dit geldt ook voor de taal waar ik in communiceer. Goed Duits en Engels kunnen spreken en schrijven is essentieel. Wanneer ik in Zevenaar ben heb ik nauw contact met mijn collega's van de afdeling aftersales om samen alles in goede banen te leiden. Samen zorgen we voor de verkoop van trainingen (die ik dan ook geef), spare-parts en onderhoudscontracten en verzorgen we rapportages zodat we als organisatie weten waar we staan.’’

Wat bieden wij?

 • Een professionele internationale werkomgeving met een no-nonsens cultuur
 • Ruimte en waardering voor initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel
 • Goede begeleiding en opleidingsmogelijkheden
 • Een marktconform salaris
 • 200 vakantie-uren en 40 ADV-uren per jaar bij een fulltime dienstverband
 • Pensioenregeling
 • Resultaatafhankelijke bonus
 • Gunstige ligging aan de A12 tussen Arnhem en Duitsland

Wie zijn wij? 

Von Gahlen is een middelgroot, groeiend familiebedrijf, dat zich kenmerkt door een informele sfeer. Klein genoeg voor korte lijnen en veel invloed, groot genoeg voor een wereldwijde markt. Wij hebben al meer dan 45 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van mooie en complexe hightech producten die gebruikt worden bij onderzoek, productie en vervoer van nucleaire geneesmiddelen. Een boeiende markt die continu in beweging is. Veel producten worden klantspecifiek ontworpen en geproduceerd. Hierbij zijn hoge veiligheids- en kwaliteitsnormen van toepassing. Ons motto is dan ook: Von Gahlen For Sure! De organisatie Von Gahlen bestaat uit meerdere werkmaatschappijen met vestigingen in Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten. Op onze hoofdvestiging in Zevenaar vindt het ontwerp, de productie en assemblage van onze producten plaats. Binnen de totale holding zijn ongeveer 85 medewerkers werkzaam.

Solliciteer direct

Word jij onze nieuwe Service Engineer? Maak je interesse kenbaar door jouw cv en motivatie te sturen naar werken@vongahlen.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Anja Medendorp, Manager Assembly via a.medendorp@vongahlen.com of (0316) 52 82 75. 

Service Engineer - Zevenaar