Vacatures bij von
Gahlen

For sure, we kunnen je alles vertellen wat je moet weten. Kijk achter de schermen, zie wat we bieden en profiteer van een geweldige carrièremogelijkheid in een fantastische sector.

Vakantiekracht Office Assistant

In verband met vakanties van onze Office Assistants, zoeken wij in de periode van 3 juli tot en met 18 augustus een vakantiekracht voor minimaal 2,5 dag per week (ca. 20 uur per week).

  • Functie Vakantiekracht Office Assistant
  • Locatie Zevenaar
  • Dienstverband Vakantiekracht in de periode van 03-07 t/m 18-08. ca. 20 uur per week.

Wat ga je doen?

Jij zorgt ervoor dat onze klanten en leveranciers telefonisch te woord worden gestaan (Nederlands, Engels, Duits), je ontvangt bezoekers en verricht diverse andere werkzaamheden, zoals de uitgifte van kantoorartikelen, verzorging van lunches en agendabeheer van vergaderruimtes en bedrijfsauto’s.

Wie we zoeken

Heb jij minimaal mbo-4 afgerond en ervaring op administratief/secretarieel gebied? Ben je representatief, accuraat en proactief? Dan komen wij graag in contact met jou!

Wie zijn wij? 

Von Gahlen is een middelgroot, groeiend familiebedrijf, dat zich kenmerkt door een informele sfeer. Klein genoeg voor korte lijnen en veel invloed, groot genoeg voor een wereldwijde markt. Wij hebben al 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van mooie en complexe hightech producten die gebruikt worden bij onderzoek, productie en vervoer van nucleaire geneesmiddelen. Een boeiende markt die continue in beweging is. Veel producten worden klant specifiek ontworpen en geproduceerd. Hierbij zijn hoge veiligheids- en kwaliteitsnormen van toepassing. Ons motto is dan ook: Von Gahlen For Sure! De organisatie Von Gahlen bestaat uit meerdere werkmaatschappijen met vestigingen in Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten. Op onze hoofdvestiging in Zevenaar vindt het ontwerp, de productie en assemblage van onze producten plaats. Binnen de totale holding zijn ongeveer 90 medewerkers werkzaam.

Wat bieden wij?

  • Een professionele internationale werkomgeving met een no-nonsens cultuur
  • Ruimte en waardering voor initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel
  • Een marktconform salaris
  • Gunstige ligging met goede bereikbaarheid aan de A12 tussen Arnhem en Duitsland

Interesse in de vacature vakantiekracht Office Assistant?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Femke Jentink,
HR Manager, telefoon (0316) 52 82 75. Of stuur direct je sollicitatie naar careers@vongahlen.com.

Je reactie wordt vertrouwelijk behandeld. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Kandidaten die zich melden via een recruiter of andersoortige intermediair beschouwen wij dan ook als rechtstreekse en ‘fee‘ vrije werving.

Vakantiekracht Office Assistent

Open sollicitatie

Denk jij een goede aanvulling te zijn op ons team, maar is er op dit moment geen passende vacature? Von Gahlen groeit, dus wij staan altijd open voor enthousiaste kandidaten die zich in willen zetten voor onze bijzondere producties en oplossingen. Laat via onderstaande link weten waar jouw interesse ligt en wat jij voor ons zou kunnen betekenen. Wie weet kunnen we een mooie samenwerking realiseren.