Vacatures bij von
Gahlen

For sure, we kunnen je alles vertellen wat je moet weten. Kijk achter de schermen, zie wat we bieden en profiteer van een geweldige carrièremogelijkheid in een fantastische sector.

Process Manufacturing Engineer

Als Process Manufacturing Engineer bij Von Gahlen zorg jij ervoor dat maatwerk producten op tijd bij de opdrachtgever geleverd worden. Hiervoor schakel je in het orderproces met de afdelingen Verkoop, Engineering, Inkoop en Productie.

Jij hebt direct invloed op de kwaliteit en levertijd van het eindproduct. Je werkt aan veel verschillende opdrachten en door een goede voorbereiding en planning ben je in staat om hierin het overzicht te bewaren. Als spil in de organisatie heb je als Process Manufacturing Engineer een brede taak. Je maakt, bewaakt en stuurt de planning en processen aan die komen kijken bij het complexe productieproces binnen Von Gahlen.

Heb jij affiniteit met techniek, ben je proactief, werk je gestructureerd, combineer je een helikopterview met oog voor detail en kan je snel schakelen? Dan helpen ervaren collega’s jou graag om een goede Process Manufacturing Engineer te worden. Von Gahlen zoekt namelijk geen jarenlange ervaring, maar juist iemand die zich wil ontwikkelen in deze positie!

Verantwoordelijkheden:

 • Het verwerken en inplannen van klantenorders tot productieopdrachten
 • Ondersteunen van de productie bij product-technische vragen en kwaliteitsissues
 • Fungeren als intern aanspreekpunt voor de beoordeling en verwerking van productwijzigingen
 • Zorgdragen voor een goede afstemming met de productieafdeling, zodat je klanten goed kunt informeren over de levertijden
 • De logistieke parameters, uitbestedingen, stuklijsten en processtappen nauwgezet bijhouden en deze in het ERP-systeem invoeren
 • Initiëren en implementeren van procesverbeteringen

Wij vragen: 

 • Een afgeronde MBO+/HBO opleiding in een logistieke of technische richting, bijvoorbeeld Technisch Bedrijfskunde of Supply Chain Management
 • Kennis van productieprocessen in de metaalbewerking en van diverse materialen en gereedschappen 
 • Een echte teamspeler die medewerkers en middelen zo effectief mogelijk kan inzetten
 • Ervaring met het werken in ERP-systemen, bij voorkeur ISAH
 • Probleemoplossende instelling, analytisch vermogen en kostenbewustzijn
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels

De functie van Process Manufacturing Engineer is een prachtige kans voor een gedreven starter die op zoek is naar dynamiek en verantwoordelijkheid. Dit binnen een sterk groeiend bedrijf met een familiair karakter.

Wij bieden:

 • Een organisatorisch uitdagende functie in een bijzondere en maatschappelijk relevante sector
 • Internationale hightech opdrachtgevers waaronder ziekenhuizen, universiteiten en onderzoekscentra
 • Een familiebedrijf met een informele sfeer en no-nonsens cultuur
 • Een werkplek waar ruimte is voor initiatief en waar het nemen van eigen verantwoordelijkheid wordt aangemoedigd 
 • Goede begeleiding en opleidingsmogelijkheden
 • Gunstige ligging aan de A12 tussen Arnhem en Duitsland

Bedrijfsomschrijving

Von Gahlen ontwikkelt, produceert, installeert en onderhoudt complete productiefaciliteiten en aanverwante producten voor producenten voor nucleaire geneeskunde Deze producenten zijn academische ziekenhuizen of commerciële producenten over de hele wereld. Hier worden medische isotopen gemaakt voor de diagnostiek en behandeling van ziekten zoals kanker. 

De maatwerk oplossingen die wij bij Von Gahlen voor onze klanten ontwikkelen zorgen ervoor dat mensen beschermd kunnen werken tijdens de productie en het vervoer van medische isotopen. Hierdoor kunnen zij op een veilige manier bijdragen aan de genezing van mensen. Alle collega's dragen daardoor bij aan een gezondere wereld. Von Gahlen is dan ook bekroond voor moedig, veerkrachtig en duurzaam ondernemerschap met de prestigieuze Koning Willem I Prijs. De Oscar van het Nederlandse bedrijfsleven.

De internationale marktpositie van Von Gahlen wordt steeds sterker. Dat leidt tot stevige groei en vereist verdere professionalisering van de organisatie. Met zo’n 90 zeer betrokken collega’s werkt Von Gahlen iedere dag om de groeiambities te realiseren en de organisatie naar een hoger level te tillen.   

Geïnteresseerd? 

Siebert & Wassink is door Von Gahlen gevraagd te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes in strategie en organisatieontwikkeling en verzorgt de werving- en selectieprocedure voor de Process Manufacturing Engineer.  

Reageren op deze functie kan uiterlijk tot 27 augustus 2021. De eerste gesprekken worden gevoerd door Hugo Leusink (van Siebert & Wassink) op 1 en 2 september. De vervolggesprekken met Von Gahlen zijn gepland in week 36 en 37. 

Wij streven ernaar om de procedure voor 1 oktober 2021 af te ronden. 

Neem voor meer informatie contact op met Hugo Leusink van Siebert & Wassink. Of solliciteer hier. 

t: 053 – 480 35 50 
m: 06 – 58 01 33 83 
e: leusink@siebertwassink.nl 
w: www.siebertwassink.nl

Process Manufacturing Engineer

Open sollicitatie

Denk jij een goede aanvulling te zijn op ons team, maar is er op dit moment geen passende vacature? Von Gahlen groeit, dus wij staan altijd open voor enthousiaste kandidaten die zich in willen zetten voor onze bijzondere producties en oplossingen. Laat via onderstaande link weten waar jouw interesse ligt en wat jij voor ons zou kunnen betekenen. Wie weet kunnen we een mooie samenwerking realiseren.