Vacatures bij von
Gahlen

For sure, we kunnen je alles vertellen wat je moet weten. Kijk achter de schermen, zie wat we bieden en profiteer van een geweldige carrièremogelijkheid in een fantastische sector.

ZZP - Monteur Mechatronica

Wil jij als ZZP'er meewerken aan producten die het verschil maken in de wereld van de nucleaire geneeskunde? Ben jij klaar om jouw passie voor techniek te delen met een hechte groep monteurs?

Dat komt goed uit! Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde ZZP'ers die ons monteursteam komen versterken. Lees snel verder wat wij je te bieden hebben.

  • Functie Monteur Mechatronica
  • Locatie Zevenaar
  • Dienstverband ZZP

Deze uitdaging wacht op jou

Monteur Raymon vertelt graag over de uitdaging die op jou wacht: “Samen met collega’s ben ik verantwoordelijk voor het opbouwen van de producten van de klant. Van het bedraden en monteren van machines tot het installeren en aansluiten van besturingskasten. Om dit werk goed te doen, is het belangrijk dat je interesse hebt in PLC besturingssystemen. Het zijn soms grote klussen, maar het helpt dat we met z’n achten zijn en ieder zijn expertise heeft”, zegt Raymon. Dankzij zijn werk komt hij op niet-alledaagse bestemmingen. “De producten bouwen we op én testen we in Zevenaar, voordat ze naar de klant gaan. Gaan de producten naar het buitenland, dan gaan een aantal monteurs mee. De reizen zijn altijd een unieke ervaring.”

Wat bieden wij?

  • Een professionele internationale werkomgeving met een no-nonsens cultuur
  • Goede begeleiding
  • Marktconforme vergoeding
  • Gunstige ligging met goede bereikbaarheid aan de A12 tussen Arnhem en Duitsland
  • Flexibele start- en eindtijden

Wie zijn wij? 

Von Gahlen is een middelgroot, groeiend familiebedrijf, dat zich kenmerkt door een informele sfeer. Klein genoeg voor korte lijnen en veel invloed, groot genoeg voor een wereldwijde markt. Wij hebben al meer dan 45 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van mooie en complexe hightech producten die gebruikt worden bij onderzoek, productie en vervoer van nucleaire geneesmiddelen. Een boeiende markt die continu in beweging is. Veel producten worden klantspecifiek ontworpen en geproduceerd. Hierbij zijn hoge veiligheids- en kwaliteitsnormen van toepassing. Ons motto is dan ook: Von Gahlen For Sure! De organisatie Von Gahlen bestaat uit meerdere werkmaatschappijen met vestigingen in Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten. Op onze hoofdvestiging in Zevenaar vindt het ontwerp, de productie en assemblage van onze producten plaats. Binnen de totale holding zijn ongeveer 85 medewerkers werkzaam.

Direct contact opnemen

Kom jij ons team versterken als ZZP'er? Stuur dan jouw gegevens naar werken@vongahlen.com. Voor meer informatie over de werkzaamheden kun je contact opnemen met Femke Jentink, HR-manager, via (0316) 52 82 75

Monteur Mechatronica - Zevenaar

Open sollicitatie

Denk jij een goede aanvulling te zijn op ons team, maar is er op dit moment geen passende vacature? Von Gahlen groeit, dus wij staan altijd open voor enthousiaste kandidaten die zich in willen zetten voor onze bijzondere producties en oplossingen. Laat via onderstaande link weten waar jouw interesse ligt en wat jij voor ons zou kunnen betekenen. Wie weet kunnen we een mooie samenwerking realiseren.