news from von
gahlen

We would like to keep you up-to-date about what is happening in our world. On this page you will find the latest news about our innovations, milestones and other trends that you should not miss.

Syrische Adel Al Res leert en werkt bij Von Gahlen

11-12-19, 15:44

(This article is only available in Dutch). Graag brengen wij onze Syrische medewerker Adel Al Res (19 jaar) onder de aandacht. Adel gaf acht jaar geleden in Syrië zijn leven op om in Nederland een nieuw bestaan op te bouwen. Het was niet altijd makkelijk, maar inmiddels is hij volop ingeburgerd in de Nederlandse maatschappij. Adel werkt vier dagen per week bij Von Gahlen en gaat één dag per week naar school. Adel is bij Von Gahlen een graag geziene kracht!

Werken en leren bij Von Gahlen 

Persoonlijke en professionele ontwikkeling staat bij Von Gahlen hoog in het vaandel. Adel ontwikkelt zich volop: vier dagen per week werkt hij bij Von Gahlen als monteur en één dag per week gaat hij naar school. Op het Graafschap College in Doetinchem volgt hij de opleiding Megatronica.  Dit werk- en leertraject gaat hem goed af. ‘Als ik de kans krijg, wil ik hierna een hbo-opleiding gaan doen’, aldus de ambitieuze Adel.   

Adel in het nieuws

Afgelopen weekend verscheen een artikel over Adel in de Gelderlander. Hierin stond beschreven hoe goed Adel al ingeburgerd is. Hij heeft weer een sport, contact met familie, veiligheid en een studie. Een paar weken geleden heeft hij zelfs zijn verblijfsvergunning gekregen! Wij zijn trots en blij voor Adel dat hij dit bereikt heeft. We hopen dat we hem nog lang bij Von Gahlen mogen zien.  

Trots op onze Adel