news from von
gahlen

We would like to keep you up-to-date about what is happening in our world. On this page you will find the latest news about our innovations, milestones and other trends that you should not miss.

Queen Máxima visits Von Gahlen

09-06-22, 09:58

On May 19th, our family business received a royal visitor. During a working visit, we gave Her Majesty Queen Máxima an insight into how we develop customized solutions for nuclear medicine.

The visit was part of the Koning Willem I Award, a prestigious entrepreneurial prize we won in 2020 in the SME category. During the presentation, Queen Máxima mentioned that the company is "very healthy financially" and "innovates continuously." 

Owners Alex and Jaap Duiker and the employees took Her Majesty through the entire process: from development to delivery to international customers. Queen Máxima thus gained an impression of our products for the production and transport of radioactive medicines. 

Alex Duiker, Managing Director: "Winning the Koning Willem I Award was already a great honor, but the visit of Queen Máxima is the icing on the cake for us." 

Watch the aftermovie (in Dutch) here:

 

 

Koningin Máxima bezoekt Von Gahlen

Op 19 mei ontving ons familiebedrijf koninklijk bezoek! Hare Majesteit Koningin Máxima zag tijdens een rondleiding hoe het bedrijf in Zevenaar maatwerkoplossingen ontwikkelt voor de nucleaire geneeskunde.

Het werkbezoek was onderdeel van de Koning Willem I Prijs, een prestigieuze ondernemersprijs die wij in 2020 wonnen. Tijdens de uitreiking noemde koningin Máxima het bedrijf een “vooraanstaande speler in de markt” die “voortdurend blijft innoveren.”

Eigenaars Alex en Jaap Duiker en onze medewerkers namen Hare Majesteit mee langs het complete proces: van ontwikkeling tot de oplevering bij internationale klanten. Koningin Máxima kreeg zo een indruk van de apparatuur en middelen die wij ontwikkelen voor de productie en het transport van radioactieve geneesmiddelen.

Alex Duiker: “Het winnen van de Koning Willem I Prijs in de categorie MKB was al een grote eer, maar het bezoek van koningin Máxima is voor ons als bedrijf toch de kroon op het werk.”

Bekijk de aftermovie hier:

 

 

We received a royal visitor