news from von
gahlen

We would like to keep you up-to-date about what is happening in our world. On this page you will find the latest news about our innovations, milestones and other trends that you should not miss.

Kom naar de Inloopavond Monteurs

26-05-23, 08:57

Op dinsdagavond 13 juni en donderdagavond 22 juni organiseren we bij Von Gahlen een vrijblijvende inloopavond voor nieuwe monteur collega’s. Tijdens deze avond staan onze monteurs klaar om jou te vertellen over het werken als monteur bij Von Gahlen en je een kijkje te geven in onze keuken. Natuurlijk staat er ook een hapje en een drankje voor je klaar.

  • Wanneer: Dinsdag 13 juni en donderdag 22 juni
  • Tijdstip: 17:00 uur tot en met 21:00 uur
  • Waar: Kelvinstraat 9, 6902PW Zevenaar
  • Parkeren: Rechts van ons pand is de toegangspoort naar de parkeerplaats. Rij naar de achterste parkeerplaatsen. Hier kun je parkeren en word je opgevangen door een van onze collega’s

Aanmelden

Aanmelden voor de inloopavond is niet verplicht, maar we zouden het leuk vinden om te horen als je komt! Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Femke Jentink: f.jentink@vongahlen.com

Een greep uit de vacatures: Monteur Mechatronica

Als Monteur Mechatronica ben jij verantwoordelijk voor technische producten die in de wereld van medisch onderzoek en behandeling het verschil maken voor mensen. Jij sleutelt aan complete klantspecifieke opstelling in zowel Zevenaar als bij de klant op locatie.

Ben jij er klaar voor om jouw passie voor techniek te delen met een hechte groep monteurs met wie je samen de wereld gaat ontdekken?

  • Opleidingsmogelijkheden / omscholing
  • Flexibele werkzaamheden op de vloer
  • Extra vergoeding buitenlandreizen
  • Volledig verzorgde dienstreizen

Ben jij enthousiast geworden of wil je al onze vacatures bekijken? Klik dan hier.

Collin aan het woord

Je aanstaande collega Collin vertelt graag over de uitdaging die op jou wacht als Monteur Mechatronica. “In Zevenaar monteren en demonteren wij de installaties, ook voeren wij hier tests uit samen met de klant. Hierna monteren wij de installaties on site. Hierdoor kom ik bij verschillende klanten en culturen, dit vind ik mooi aan mijn werk. Het is een mooie uitdaging om iets goed en netjes op te leveren.”
“Ik kwam bij Von Gahlen zonder monteursachtergrond. Dankzij de interne begeleiding en opleidingsmogelijkheden heb ik mbo niveau 3 Monteur Mechatronica behaald. Samen met mijn 15 collega’s zijn we verantwoordelijk voor de installaties. We hebben een hoop plezier op de werkvloer en maken er samen wat moois van. 
Één team, één taak!”

Ben jij nog geen monteur mechatronica maar wil je dit wel worden? Bij Von Gahlen bieden wij jou verschillende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen tot monteur mechatronica. 

Wie zijn wij?

Von Gahlen is een toonaangevend Nederlands familiebedrijf dat sinds 1973 wereldwijd oplossingen biedt voor de productie, installatie en onderhoud van productiefaciliteiten voor de productie van radioactieve geneesmiddelen. In 2020 hebben wij de Koning Willem 1 prijs gewonnen, dit is de Oscar van het Nederlandse bedrijfsleven.
Bij Von Gahlen zijn we ervan overtuigd dat een gezellige en familiaire werksfeer bijdraagt aan een prettige en productieve werkomgeving. We organiseren regelmatig leuke activiteiten en evenementen voor onze medewerkers, zoals personeelsfeesten en sportactiviteiten. En uiteraard vieren wij samen onze successen. 
Kortom, bij Von Gahlen vinden we het belangrijk om onze medewerkers te zien als onderdeel van de familie. For sure.

Inloopavond