news from von
gahlen

We would like to keep you up-to-date about what is happening in our world. On this page you will find the latest news about our innovations, milestones and other trends that you should not miss.

Kom naar de inloopavond voor engineers

17-04-24, 16:26

Op donderdagavond 23 mei organiseren we bij Von Gahlen een vrijblijvende inloopavond voor engineers. Tijdens deze avond staan onze collega’s klaar om jou te vertellen over het werken als engineer bij Von Gahlen en je een kijkje te geven in onze werkplaats en kantoren. Natuurlijk staat er ook een hapje en een drankje voor je klaar.

 • Wanneer: donderdagavond 23 mei 2024
 • Tijdstip: 17:00 uur tot 20:00
 • Waar: Kelvinstraat 9, 6902PW Zevenaar
 • Parkeren: Aan de voorzijde en rechterzijde van ons pand kun je parkeren. Bel aan bij de hoofdingang, daar staan onze collega’s voor je klaar.


Aanmelden

Aanmelden voor de inloopavond is niet verplicht, maar we zouden het leuk vinden om te horen als je komt! Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Femke Jentink: f.jentink@vongahlen.com

Een greep uit de vacatures: 

Mechanical Engineer
Als Mechanical Engineer bij Von Gahlen ontwerp je innovatieve technische oplossingen. Deze werk je uit in een gedetailleerd 3D tekeningenpakket. Doordat je werkt aan klantspecifieke oplossingen, zal geen ontwerp hetzelfde zijn. Dit staat garant voor afwisselende dagen en natuurlijk uitdaging.

Om je een goed beeld te geven van een werkdag als Mechanical Engineer bij Von Gahlen, vertelt Lucas, Teamleider Engineering, graag wat meer: "Wat mij aantrekt binnen de organisatie is de bijzondere nichemarkt waarin wij werken en de uitgestrektheid van onze klantenkring. Daardoor opereren wij wereldwijd bij onder andere ziekenhuizen en onderzoeksinstellingen/universiteiten. In het ontwerptraject is er geregeld contact met onze klanten om tot het beste ontwerp te komen. Binnen Von Gahlen werken we bij de afdeling engineering in een multidisciplinair team van zo’n 15 engineers (mechanical, electrical en software), voornamelijk op projectbasis. Afhankelijk van je kennis en ervaring neemt de complexiteit van projecten waar je aan werkt toe. Je zult regelmatig met collega’s van andere afdelingen samenwerken en hiervoor heeft Von Gahlen voor mij de perfecte grootte. Je loopt makkelijk bij je collega’s binnen om snel tot een gerichte oplossing te komen. Daarnaast ben je als Mechanical Engineer meer bezig met het product van A tot Z in plaats van met een klein onderdeel ervan." 

Lead Engineer
Heb jij de helikopterview om onze projecten technisch aan te sturen? In deze functie stuur jij een team engineers (werktuigbouwkundig, elektro, software) aan om klantspecifieke projecten op te leveren voor onze internationale klanten in de nucleaire geneeskunde. Binnen de engineeringsafdeling van Von Gahlen werkt een enthousiast team aan projecten en producten voor internationale klanten binnen de farmaceutische en medische industrie. Als Lead Engineer draag jij de verantwoordelijkheid voor een tijdige oplevering van het complete technische dossier (3D ontwerp, detailtekeningen en documentatie) van de aan jou toevertrouwde projecten. Als Lead Engineer begeleid je de engineers, denk je actief mee binnen projectmeetings over product en proces en werk je met internationale klanten en collega’s. Je inzet en betrokkenheid bij de constante verbetering van ons product en het proces wordt gewaardeerd!

 • Een professionele internationale werkomgeving met een no-nonsens cultuur
 • Ruimte en waardering voor initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel
 • Goede begeleiding en opleidingsmogelijkheden
 • Leuke afdelingscultuur waarbij regelmatig activiteiten zoals sporten of borrelen ondernomen worden
 • Actieve personeelsvereniging
 • Gunstige ligging met goede bereikbaarheid aan de A12 tussen Arnhem en Duitsland
 • Flexibele start- en eindtijden

Ben jij enthousiast geworden of wil je al onze vacatures bekijken? Klik dan hier.

Wie zijn wij?

Von Gahlen is een toonaangevend Nederlands familiebedrijf dat sinds 1973 wereldwijd oplossingen biedt voor de productie, installatie en onderhoud van productiefaciliteiten voor de productie van radioactieve geneesmiddelen. In 2020 hebben wij de Koning Willem 1 prijs gewonnen, dit is de Oscar van het Nederlandse bedrijfsleven. Bij Von Gahlen zijn we ervan overtuigd dat een gezellige en familiaire werksfeer bijdraagt aan een prettige en productieve werkomgeving. We organiseren regelmatig leuke activiteiten en evenementen voor onze medewerkers, zoals personeelsfeesten en sportactiviteiten. En uiteraard vieren wij samen onze successen. Kortom, bij Von Gahlen vinden we het belangrijk om onze medewerkers te zien als onderdeel van de familie. For sure.

Lead Engineer