news from von
gahlen

We would like to keep you up-to-date about what is happening in our world. On this page you will find the latest news about our innovations, milestones and other trends that you should not miss.

Lokaal samenwerken om mondiaal zaken te kunnen doen

30-11-20, 11:39

(This article is only available in Dutch) Hoe blijven wij als internationale organisatie verantwoord doorwerken tijdens de coronacrisis? En hoe zorgen we dat belangrijke medische molens niet stil komen te staan? Het antwoord: dankzij lokale samenwerkingen in onze eigen regio, De Liemers. In het Liemerse magazine DUS vertellen onze managing directors Jaap en Alex Duiker uitgebreid over ondernemen in deze bijzondere tijden.

Grootste order ooit

Juist om op mondiale schaal ons werk te kunnen blijven verrichten in tijden van crisis, maken wij graag gebruik van lokale partijen in onze eigen regio. Ondanks een reisverbod vanwege de pandemie haalden wij in de VS zelfs onze grootste order ooit binnen! In het artikel leest u waarom we graag lokaal samenwerken en hoe we (mede) dankzij deze samenwerkingen zo’n mooie mijlpaal hebben bereikt.

Download hier het artikel.

Von Gahlen in DUS